29 Jaar beste leeftijd voor seks

Gepubliceerd op De Telegraaf (vrouw)

AMSTERDAM –  Gemiddeld hebben 29-jarigen de meeste energie voor seks, 32-jarigen zijn het avontuurlijkst in bed. Vanaf 45 jaar dooft de passie en neemt de frequentie af.

45-Plussers vinden hun seksleven veel minder goed dan toen ze 40 of jonger waren. Het gebrek aan energie is daar een belangrijke oorzaak van. Dit blijkt uit een Brits onderzoek door voedingsupplementen leverancier Kwai Garlic onder 1752 veertigers.

Korter
Gemiddeld doen 45-jarigen ’het’ nog slechts één keer per week en áls ze seks hebben lijkt de passie ver te zoeken. Driekwart van de ondervraagden vindt dat de seks de harstocht van vroeger heeft verloren. Ook blijkt een gemiddelde vrijpartij korter te duren dan vroeger.

Slaapkamer
De studie toont ook aan dat seks bij 85 procent van de veertigers beperkt blijft tot de slaapkamer, 64 procent heeft allen seks als het licht uit is.

Rimpelig
Behalve het ontbreken van energie, wat bij eenderde het geval is, voelt zestig procent zich allesbehalve sexy. Veel 45-plussers voelen zich dik en rimpelig. Na de seks valt zestig procent meteen in slaap, meer dan een kwart voelt zich dan volledig uitgeput.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Mars schreef:

    Ben het niet eens met deze ‘wetenschap’. Ik ben bijna 48, heb een vriendin van 32 en zij heeft nog niet eerder zulke fijne en lekkere geile sex gehad als nu met mij. Als we samen zijn (we latten) dan hebben we 2-3x per dag sex en doordeweeks ‘doen’ we het met skype nog zo’n 4-5x. Mijn top lag weliswaar zo rond mijn 28e (5x per dag) maar nu ben ik veel meer ervaren en mijn vriendin kan zich geen betere minnaar voorstellen dan mijn persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × een =