Vreemdgaan voor 8 redenen

Bron : nieuwslog.nl

Heeft dit te maken met de mogelijkheden die de moderne tijd biedt? Vrouwen werken massaal en komen in contact met collega’s, maar ook de mogelijkheden die internet biedt brengen vrouwen in de verleiding. Wat zijn de oorzaken waarom vrouwen vreemd gaan?

1. Wraak

Veel vrouwen nemen wraak op hun partner nadat ze ernstig zijn gekwetst. Op zich is het wel begrijpelijk, omdat vernedering of gekwetsheid vaak niet makkelijk op te lossen is door uithuilen bij vrienden of familie. Wraak biedt snelle verlichting, maar vaak veroorzaakt het alleen maar meer problemen…

2. Gebrek aan aandacht

Vrouwen willen aandacht. Krijgen ze die attentie weinig of zelden van hun partner, dan is de verleiding groot als ze die wel van een ander kunnen krijgen.

3. Jaloezie

Vooral een aantrekkelijke partner kan een vrouw onzeker maken. De continue aandacht die zo’n man van andere vrouwen krijgt, kan een vrouw achterdochtig maken en jaloers. Om hun zelfvertrouwen terug te krijgen kunnen deze vrouwen hun heil soms zoeken in overspel. Overspel geeft hen een gevoel van eigenwaarde, waardoor ze alle aandacht die hun man van andere vrouwen krijgt beter kunnen hanteren.

4. Eenzaamheid

Veel vrouwen zijn bang voor eenzaamheid. De valkuil is dat ze hun kapotte relatie niet kunnen opgeven, voordat ze de zekerheid hebben van een nieuwe partner. Dit kunnen leiden tot overspel aan het einde van een relatie.

5. Meer spanning

Zodra de sleur in een relatie optreedt, krijgen vrouwen, net als mannen, vaak behoefte aan meer spanning in hun leven. Een affaire kan haar leven weer meer kleur geven, waardoor ze zich weer sexy en aantrekkelijk voelt.

6. Laatste kans

Sommige vrouwen gaan vreemd als de relatie is vastgelopen in conflicten en ruzies. Ze willen eigenlijk niet weg bij hun partner, maar kunnen de bestaande situatie ook niet meer aan. Vaak blijven deze vrouwen wel bij hun partner, omdat door het overspel alles op scherp komt te staan en de partner wel bereid is om aan de relatie te gaan werken.

7. Vermindere seksuele aantrekkingkracht

Zodra de partner minder seksuele belangstelling krijgt voor zijn vrouw, dan zoeken vrouwen vaak de schuld bij zichzelf. Ze voelen zich (seksueel) onaantrekkelijk en worden bang dat de liefde van hun man aan het verdwijnen is.

8.Lust

En dan zijn er natuurlijk vrouwen, die net als mannen, zonder enige dieperliggende oorzaak gewoon vreemdgaan uit lust. Ze kunnen geen weerstand bieden aan verleidingen…

Dames, stem jullie eens of oneens met deze redenen?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Mathijs schreef:

    Wees sterk in je karakter en weersta de verleiding. Ik weet niet waarom je op deze website zit, misschien ga je door een moeilijke periode maar als jij niet de fout ingaat zul je daar hoe dan ook in beloond worden! En je traint je karakter en maakt het scherper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 5 =