9 Doeltreffende Leugens die Zij Vertellen om Overspel te Plegen

Leugens die vrouwen die overspel plegen vertellen

 Elke relatie en vorm van genegenheid biedt meer of minder ruimte voor individuele vrijheid. Het bestaan van min of meer expressieve jaloezie of gevoelens van bezit wordt bepaald door het zelfvertrouwen van elk, het wederzijds vertrouwen tussen partners en zelfs persoonlijke eigenschappen. Een argwanende partner trekt de waarheid in twijfel, terwijl een zelfverzekerde echtgenoot het meest absurde verhaal voor waar kan aannemen zonder overspel te vermoeden. Daarom is er geen procedurele handleiding of lijst met doeltreffende leugens die de hele gemeenschap van vrouwen met geliefden ten dienste zal staan, zoals de vrouwen van Second Love.

Het hangt allemaal af van de geschiedenis van elk huwelijk, het soort openheid, de basis van begrip, de context en timing, en zelfs de communicatiestijl van elke relatie. Een recente, hartstochtelijke relatie zal gevoeliger zijn voor veranderingen in de routine en zal sneller een gebrek aan interesse opmerken, terwijl een langer huwelijk een lossere band toelaat. Bij partners die problemen op het werk niet samen bespreken, kunnen er excuses, gerelateerd aan het werk, zijn die herhaling mogelijk maken zonder verdenking. Bij lange huwelijken kan het-wekelijkse-avondje-uit-met-een vriendin beter werken. 

Het hangt ook af van iemands gevoeligheid en de aard van de buitenechtelijke relatie. Voor een eenmalig slippertje waarbij geen sprake is van een sentimentele link, alleen lichamelijk verlangen, is één enkel smoesje voldoende. Iets waar je aan denkt zodra de gelegenheid zich voordoet. Wanneer de minnaar echter iemand is met wie je meer dates wilt, is het de moeite waard om een strategie uit te stippelen die toekomstige ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden biedt om aan de huwelijksagenda te ontsnappen, gebaseerd op een enkel script. 

Ongeacht de nauwkeurigheid van de affectieve radar, er zijn excuses met een acceptabele logica en relevantie die gemakkelijk passen in de dynamiek van het dagelijks leven. 

Kortstondige geliefden – Incidentele leugens 

1. Uitgaan met vrienden/collega’s 

Het is een van de meest gebruikte excuses om een nacht, een middag of zelfs een weekend te krijgen zonder complexe uitleg. Informeer hen, voor de zekerheid, over de situatie. Als je de aard van je afspraak niet wilt vertellen, zeg dan dat je wat tijd voor jezelf nodig hebt en dat je thuis gezegd hebt dat je met hen een afspraak had. Wees nauwkeurig over dagen en uren om verwarring te voorkomen. Het zal veiliger zijn als je collega’s als excuus gebruikt. 

2. Een onverwachte ontmoeting met iemand van vroeger 

Dit excuus maakt een eenvoudige waarschuwing op het moment mogelijk. Treed niet in detail en geef geen ruimte voor te veel vragen over wie hij / zij is, wat hij / zij doet, waar hij / zij werkt … Tenzij je het verhaal in een context van waarheid kunt passen en een gezicht en naam kunt geven aan de “vriend” die je al een eeuwigheid niet hebt gezien en waarmee je graag in gesprek ging. 

3. Een bureaucratisch probleem of medisch consult 

Een identiteitskaart of paspoort dat je verloren bent of moet worden vernieuwd, een bezoek aan de bank, een medische afspraak … Er zijn zaken die lange lunchuren of lange middagen weg van huis rechtvaardigen, zonder dat je 1001 excuses of bizarre verhalen hoeft te bedenken. Houd alles wel binnen normale proporties. Argwaan kan vragen oproepen waarop je geen antwoord of verklaring voor zult hebben. 

4. Winkelen 

Je liep gewoon door het winkelcentrum en besloot de winkels langs te gaan om te kijken wat er voor nieuws was. Je kunt zelfs iets kopen dat bevestigt waar je bent geweest. Wil je nog geloofwaardiger overkomen? Ga dan naar de supermarkt en doe de boodschappen voor het eten, vóór of na je date met die man die je niet kon weerstaan

5. Een dagje spa 

Je hebt een dagje voor jezelf nodig. Voor de verzorging van je lichaam en geest. Om jezelf te verwennen en een beetje te ontspannen. Het is begrijpelijk en acceptabel en kan goed zijn voor een hele dag, zelfs in het weekend. 

activiteiten voor overspel

6. Sportschool 

Vanwege de flexibiliteit van de openingsuren is een bezoek aan de sportschool buiten de normale uren, altijd acceptabel. Bijvoorbeeld om een gemiste les te compenseren, of omdat training in dit stadium moet worden versterkt. Ook dit kan in het weekend en het geeft je ruim een uur. Let wel op de kleding en make-up die je gebruikt naar je afspraak, omdat een al te verzorgde look en een zeer geraffineerde make-up niet passen bij een eenvoudig bezoek de sportschool. 

Vaste geliefden – Doordachte leugens tegen betrapping overspel 

7. Nieuw professioneel project 

Een nieuw project dient strategische doelen. Het vereist langer werken, meer en intensievere betrokkenheid. Het is een kaart die je kunt spelen wanneer je maar wilt, zonder een nieuw excuus te verzinnen voor elke ontmoeting met je geliefde. Het werkt zonder achterdocht te wekken, maar alleen wanneer je man niet al te veel weet van je werk en je collega’s niet erg goed kent. Als je niet zo vindingrijk bent en ook geen web van leugens kunt creëeren, moet je relatief vaag zijn over de inhoud van het project. 

8. Vriend(in) die steun nodig heeft 

Je hebt een betrouwbare vriend nodig, om overspel te plegen, die je vertrouwt en die er kan zijn om jouw excuses te ondersteunen en je afwezigheid te rechtvaardigen in moeilijke of onverwachte situaties. Ook in dit geval is het een nuttige strategie, die verschillende ‘help-sessies’ kan omvatten. 

9. Familiebezoek 

Het ondersteunen van naaste familieleden of het bezoeken van degenen die ver weg wonen, vooral als het een veel voorkomende gewoonte is, is niet verdacht en relatief veilig als je hen daadwerkelijk bezoekt en al het andere met voorzichtigheid doet. Zelfs als er onverwachte telefoontjes of ontmoetingen zijn, kunnen ze je bezoek altijd bevestigen. En het is onwaarschijnlijk dat je man je zal durven vragen hoe lang en op welke dag je bij hen bent gebleven. Hij wil immers vast niet paranoïde en achterdochtig klinken. 

Let op 

Besteed speciale aandacht aan alle elektronische apparatuur. Nieuwe technologieën zijn geweldige partners voor geliefden, maar ze kunnen ook hun grootste beulen bij overspel zijn. Houd je bel- en berichtgeschiedenis schoon om ongewenste onvoorziene gebeurtenissen te voorkomen. 

Vermijd communicatie met je geliefde per telefoon. Het is veiliger! 

Dit vind je misschien ook leuk...