Datingsite voor discreet vreemdgaan ook in België

De Nederlandse datingsite ‘Second Love‘ is ook in België gelanceerd. De site richt zich niet op vrijgezellen, maar op mensen die naast hun relatie een affaire zoeken, meldde de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

De initiatiefnemers van de site vinden dat ze niet tot overspel aanzetten. Volgens de bedenker van ‘Second Love’, Erik Drost, kan een affaire de sleur in een jarenlange relatie verbreken. ,,We willen mensen de kans geven op een beetje spanning, hoe ver ze daarin gaan, bepalen onze leden zelf”, zegt de Rotterdammer.

Om twee maanden lang optimaal gebruik te kunnen maken van de website moet een gebruiker 69,95 euro betalen. Hij kan dan een profiel aanmaken en via mail of chat reageren op andere profielen. Zo probeert men bij ‘Second Love’ te bereiken dat alleen serieuze mensen zich aanmelden.

Of de virtuele ontmoetingsplek al tot echtscheidingen heeft geleid, kunnen de initiatiefnemers niet zeggen. Ook zeggen zij niet te kunnen verhinderen dat vrijgezellen zich aanmelden die liegen over hun echtelijke status.

Dit vind je misschien ook leuk...