De dubbelleven van Ronald de Boer

Bron : De Telegraaf

AMSTERDAM –  De 40-jarige oud-topvoetballer Ronald de Boer en zijn vrouw Sharon, zijn in Amsterdam-Zuid het gesprek van de dag. Sharon de Boer kreeg argwaan en ontdekte de escapades van haar man……..

Daar wordt gefluisterd dat Ronald er ‘wel een jaar of twee’ een dubbelleven op na heeft gehouden met een boutiquehoudster. Tijdens een bezoekje aan Amsterdam zou De Boer gevallen zijn voor de charmes van zakenvrouw Suze van Rozelaar. Zij heeft in de trendy Cornelis Schuytstraat de modezaken Charly en Charly Ensuite, waar tout bekend Nederland komt.

Niet ver van Suzes winkels zou zij een appartementje hebben dat regelmatig het decor moet zijn geweest van Ronalds verboden nachten.

Tussen Ronald en Sharon zou de ‘koek gewoon op’ zijn geweest. Ze timmerden samen nooit veel aan de weg. Dat komt overeen met wat andere bronnen weten: “Vorige week moet thuis de bom zijn gebarsten. Afgelopen weekend hebben ze het namelijk allebei aan wat vrienden verteld. Sindsdien zijn ze niet meer samen.” Waar Ronald de Boer verblijft wordt niet duidelijk.

Suze van Rozelaar is volgens het in haar winkels aanwezige personeel “even met vakantie”.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien + 10 =