De geheimen van vrouwen die vreemdgaan

Bron : vrouwonline.nl

Deze verslag blijkt uit een vreemdgaan enquête waarop 694 van de Vrouwonline bezoeksters hebben gereageerd.

Vrouwen verwennen hun minnaar meer in bed dan hun eigen vaste partner. Zo trekken zij voor hun minnaar de meest sexy lingerie aan (59%), zijn ze tijdens de seks met hun minnaar ongeremder (54%) en draaien ze hun hand niet om voor ingewikkelde/andere standjes en seks met speeltjes.

Vrouwen deinzen niet terug voor seks in de auto met hun ‘part time lover’ (16%). Andere geliefde locaties zijn een hotel (14%), in het huis van een bekende (6%), bij de minnaar thuis (29%) en in het eigen huis (18%). Toch geeft een 40% aan dat het seksleven met haar vaste partner is opgebloeid sinds de minnaar in het spel is.

Opvallend is dat er relatief veel vrouwen hun minnaars op het werk vinden (26%) gevolgd door via vrienden en kennissen (20%) en uitgaan (17%). Toch wordt er op het werk erg weinig gesekst met de minnaar.

Meer dan de helft van de vrouwen gaat vreemd. Dit doen zij om zich gelukkig, gewaardeerd of gewoon zichzelf te voelen. Onverwachts blijken ze erg trouw: 40% doet het met een vaste minnaar, tegenover 18% die het met ‘losse scharrels’ doet. Bij 37% was het een eenmalige actie.

Hun minnaar moet vooral spannend of een ander type dan hun partner zijn. Slechts een kleine minderheid valt voor haar minnaar, omdat hij liever is dan haar vaste partner.

Wat valt er eigenlijk onder vreemdgaan? Volgens 46% is seks met een ander vreemdgaan. 31% vindt zoenen met een ander al vreemdgaan en voor 16% is dat verliefd zijn op een ander. Online vreemdgaan telt trouwens voor 29% niet als vreemdgaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Marjolein schreef:

  Ik ben 39 jaar oud en ga al twee jaar vreemd met een buitendienst-collega.
  Zij vrouw en mijn man weten en vermoeden helemaal niks.
  Dat wil ik ook zo houden (mijn man is namelijk erg conservatief en preuts).
  Het gaat toch allen om de afwisseling, de spanning en de seks.
  Mijn seksleven met mijn man is er zelfs beter door geworden en ik voel me veel vrolijker sinds ik vreemd ga.
  Zalig, ik kijk er elke week weer enorn naar uit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien + vijftien =