De Nederlandse vrouw is stout!

Bron: vrouwonline

nederlandse-vrouw-stoutDe helft van de vrouwen is stout en daar ook trots op.

Stoute berichtjes versturen, sexy lingerie aantrekken, maar ook gewoon jezelf zijn. Stout zijn is niet alleen seksueel ondeugend, maar heeft ook te maken met de manier waarop je in het leven staat. De stoute schoenen aantrekken en iets buiten je comfort zone doen bijvoorbeeld.

Wat blijkt nou? De helft van de Nederlandse vrouwen is proud to be stout!

 

Gekke dingen

Hieronder verstaat de vrouw iets doen waar ze een adrenalinekick van krijgt, zoals flirten. Ze schroomt niet dit te gebruiken om iets voor elkaar te krijgen. Verder WhatsAppen vrouwen scènes uit Vijftig Tinten Grijs naar hun partner, rijden ze harder dan toegestaan en vinden ze het leuk om te leven zonder spijt te hebben van dingen.

Seksueel ondeugend

In de liefde is ondeugend zijn een stout smsje sturen of dingen doen die de meeste mensen niet van je verwachten, zoals een open relatie aangaan, vreemdgaan of een minnaar nemen die getrouwd is. Als het om een spannende avond gaat, geeft 1 op de 3 vrouwen aan dat ze de voorkeur geeft aan sexy lingerie.

Stoute vrouwen

Wie zijn dan die vrouwen waar een voorbeeld aan wordt genomen? Bijna de helft noemde Heleen van Rooyen. Ook namen als Bridget Maasland, Lieke van Lexmond en Anna Drijver passeren de revue. Opvallend is dat een kleine 4% zichzelf het perfecte voorbeeld van een stoute vrouw vindt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Mike schreef:

  Mijn vrouw is momenteel helemaal los aan het gaan..
  Ze flirt, date, draagt hoge hakken enz.
  Dit is haar way of living en ik kom op sexgebied ook niets tekort bij haar.
  Alleen lijkt het nu of ze een beetje doordraait.
  Tijdens laatste avond uit heeft ze met 3 verschillende mannen gezoend en ze heeft ook een sexvriendje.
  Dit alles is pure spanning en lust zegt ze, zonder gevoel..
  Ik vraag me als man alleen af of dat zo werkt…

 2. Sunshine52 schreef:

  Heftig Mike…
  Ik houdt het erbij 1 hoor hahaha.
  Maar bespreek het samen en maak goede afspraken wat wel en niet kan,anders gaat het fout.
  Succes en hopelijk komen jullie eruit saampjes..je bent niet jaloers toch!!!

 3. juwell schreef:

  Beste Mike,
  Inderdaad heftig! Ik verwach dat het best wel weer zal bijdraaien, hoor…In het begin is die spanning heerlijk en je vrouw heeft dat blijkbaar nodig. Ik heb het ook nodig maar in mindere mate dan in het begin. Ik denk dat uiteindelijk de thuisbasis toch op nummer 1 staat en blijft staan en daar vindt je het vertrouwen en echte liefde!
  Deze spanning is niet blijvend…..
  Ik sluit me aan bij de tip van Sunshine! Maak duidelijke afspraken over wat voor jou acceptabel is. Het draait hierin niet alleen om je vrouw, jij bent er ook nog! Ze mag heel blij zijn dat ze van jou de mogelijkheid krijgt toe te geven aan haar verlangens en behoeften, maar daarin ben jij degene die grenzen aan kan geven.
  En ik geloof wel dat , ook een vrouw, alleen voor lust kan gaan, hoor 😉
  Succes en geniet ook van haar enthousiasme en opwinding!

  Goet, Juwell.

 4. Mike schreef:

  Hoi,

  Tja ben dus wel jaloers..op dat sexvriendje..
  Nooit last van gehad, maar nu dus wel..
  Hij is jonger, vlotter en stoerder…alles wat ik nu niet ben..althans denk ik..
  Zij vindt hem spannend en geil, verder niets zegt ze.
  Ik moet dat geloven, maar is wel heel lastig af en toe!
  Zeker als ze naar hem toe gaat!
  Hoe kan ik hiermee omgaan?

 5. Mieke schreef:

  Mm. Een beetje teveel van ’t goeie….toch Mike?
  Je lijkt er mij, begrijpelijk, ook niet echt comfortabel bij te voelen. Alleen maar ‘goeie sex’ thuis krijgen is ook niet alles, ik mag hopen dat er nog wat méér is dan enkel dàt ,als koppel, tussen jullie?

 6. Johan schreef:

  Mike, ik zou dat als partner niet accepteren. Wees een man en geef duidelijk aan waar je grens ligt. En anders ga je zelf toch ook lekker op die tour? Eens kijken hoe ze dat vindt..

 7. Sunshine52 schreef:

  Beste Mike,

  Als jij jaloerse gevoelens krijgt als je vrouw bij die andere man is..ben je denk ik niet goed bezig je raakt gefrusteerd en eens barst je bommetje.Ik denk dat jullie beiden er niet goed over gesproken hebben,en een beetje jaloers zijn is niets mis mee maar wat ik uit jouw woorden opmaakt raakt het je behoorlijk ga in gesprek met je partner en zeg haar gewoon wat jij voelt en dat het je jaloers maakt.
  Ik weet alle begin is moeilijk,mijn partner had erin het begin ook even moeilijk mee maar nu weet hij niet beter als ik een afspraak hebt met mn vriend.En hij plukt ook de vruchten ervan maar jaloers is hij niet en ik ook niet want dan moet je beslissen we stoppen,maar dan zit misschien het risico erin dat ze het stiekum gaat doen en dat zal niet leuk zijn als je daar achter zou komen toch!
  Mike nogmaals ga in gesprek met elkaar lost vaak al een hoop ellende op..en kies voor jezelf ga niet op je tenen lopen.Veel succes en hopelijk komen jullie eruit.

  Grt Sunshine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 + elf =