De tweede (vervolg) date afspraak

Deze verhalen zijn anoniem ingezonden door blog gebruikers en Second Love leden.

De-tweede-date-afspraak~ Door fleur9* (een getrouwde vrouw, geen kinderen,  44 jaar)

Voor deze tweede afspraak was ik ontzettend zenuwachtig. Immers, zo’n eerste ontmoeting is voor beide natuurlijk nog aardig vrijblijvend. Maar we hadden genoeg een klik om een vervolgafspraak te maken. En nu is het zover……

Ik ben iets eerder van mijn werk weggegaan en ben uitgebreid in bad gaan zitten. Ja wat zal ik eens aantrekken? En als het klikt kan het natuurlijk uitlopen op meer. Daar wel even rekening mee houden.

In ieder geval een mooi chique kanten setje. Een mooie bh en een hipster. Zal ik hold–up kousen aantrekken of jarretelles met kousen? Maar die bevestigingsklipjes van de jarretelles zie je als bobbeltjes door het strakke rokje wat ik aan wil gaan doen. Dus dat is niet slim. Dan maar de hold-up kousen. Een blouse waarin mijn borsten mooi uitkomen. Wel met een kort vestje eroverheen zodat ik het niet koud kan krijgen.

Compleet gemaakt met een zwart strak rokje. Net iets boven de knie. Te kort rokje kan niet, anders komen de boorden van mijn kousen eronderuit. En dat is lelijk.  Ik keek in de spiegel en constateerde dat ik er goed uitzag. Compleet met een mooie foundation, lipstick en een heerlijke geur. Ik maakte het compleet met mijn mooie pumps. Met behoorlijk hoge hakken. Daar kan ik nog net redelijk goed op lopen. Maar niet te lang.

Gaf mijn man een kus, hij wenste mij een prettige dansavond toe. Ik vertrok snel naar de auto. Achter het stuur snel de pumps uit en lage schoenen aan. Rijden met hele hoge hakken is zo lastig.  Auto weer in de parkeergarage, pumps weer aan en de kou in. Gelukkig had ik mijn dikke lange winterjas aan. En was het restaurantje vlakbij.

Ik kwam binnen en zag hem al zitten. We lachten en zwaaiden naar elkaar. Hij stond gelijk op en liep op me af. Gaf me een zoen en hielp me met de jas. “Je ruikt lekker” zei hij. Ik zag uit mijn ooghoeken dat hij nam me van top tot teen opnam. Dat streelde mijn ego behoorlijk. Dat een man ziet en waardeerd wat je voor hem doet. Ik voelde me echt de verleidelijke vrouw.

Kortom we hebben daar heerlijk gegeten, een paar wijntjes gedronken en flink lol gehad. We waren duidelijk wat meer aan elkaar gewend dan de eerste keer. Maar ik werd toch wel langzaam steeds zenuwachtiger. Hoe je het allemaal ook voorbereid, het blijft natuurlijk eng.  Ineens pakte hij mijn hand en boog iets voorover. Als vanzelf ging ik ook iets naar voren.

Hij zei op zachte kalme toon tegen mij: “Fleur ik vind je heel mooi, lief en aantrekkelijk. Als jij ook mooie gevoelens voor mij hebt kunnen we ergens naar toe gaan waar we samen alleen zijn. We kunnen daar doen wat we willen. En als je meegaat Fleur dan mag jij het zeggen. Jij bepaald tot hoever we gaan.”

Ik wist dat dit ging komen natuurlijk. Maar toch, nu het zover was, eng….. Als 44 jarige vrouw voelde ik me echt weer net een puber. Ik vroeg: “Dus als ik op een gegeven moment niet meer verder wil is het niet erg als ik dat dan zeg?”  Hij keek me aan en zei op vriendelijk toon dat als ik aangeef niet verder te willen hij dat onmiddelijk accepteerde. Hij zei zacht tegen me: “ik begrijp dat het eng is, maar vertrouw me”.

Ik slikte een paar keer maar bedacht me wel waarvoor ik hier was natuurlijk. En ja, ik wilde ook seks, en zei: “Okee, laten we gaan”. We veloeten het restaurant en reden met twee auto’s achter elkaar naar een hotel. Hij bleek daar een mooie kamer gereserveerd te hebben.

Toen we eenmaal op de kamer waren kusten we elkaar innig zodra de deur dicht was. Alsof we een stel waren die elkaar jaren niet gezien hadden. Hij fluisterde mij mooie woordjes toe en bedreven gleden zijn handen zacht over mijn kleding. Ik zei: “ga maar even op de rand van het bed zitten”. Hij gaf hier keurig gehoor aan.

Vervolgens begon ik mij heel verleidelijk van mijn bovenkleding te ontdoen. Als een soort van striptease. Dat heb ik altijd al eens voor een man willen doen. En ik greep nu gelijk mijn kans. Zeker nu de wijntjes mij over mijn ergste angst heen hebben geholpen.

En toen hij mij in mijn kanten lingerie met kousen compleet met pumps zag staan had je zijn ogen moeten zien. Het leek wel of hij mij ter plekke wilde opeten. En voelde ik mij echt aanbeden en super vrouwelijk. Daarna hebben we samen in het bad gezeten en elkaar ingezeept. En vervolgens een heerlijke erotische avond beleefd. Op alle fronten voelde ik mij weer vrouw door de aandacht en de mannelijk lust die er van hem uitging.

Gelukkig was hij bedreven en wist heel goed met een vrouw om te gaan. Kortom, ik ben op geen enkel front teleurgesteld. Ik voelde me gewoon een supersexy aanbeden vrouw. Ik heb genoten van deze avond. Die veel te snel om is gegaan.

Een vluchtige kus en dan snel naar huis. Het is al 01.00 uur. Terwijl we juist zo vroeg in het resaturant hadden afgesproken.  Wat zeg ik thuis? Dat ik met een paar vriendinnen van de dansclub nog even het café ben ingegaan? Ik denk dat dat hem wordt.

En morgen gewoon weer vroeg naar kantoor. Ben benieuwd of ik mijn koppie en gedachten er bij kan houden.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. juwell schreef:

  Wow! Wat een superdate!! Heerlijk, geniet er van!
  Je schrijft het ook erg mooi op allemaal, heb het met plezier gelezen.

  Groet, Juwell.

 2. Mieke schreef:

  Wat een fijn verhaal Fleur, en zo helemaal herkenbaar, het ‘begin’, de spanning, het nieuwe…..de passie, die zalige sex, samen in bad….. het komt allemaal even bij me terug….:-)
  Daar doe je het toch voor he….Geniet met volle teugen, maar toch ook….hou er je verstand bij…..je wordt verliefd., voor je het weet en beseft…..maar he, ik wil de pret niet voor je bedereven dus ga ervoor, het is zalig om je terug vrouw te kunnen voelen.
  Succes!