Doe dit vooral niet bij het online daten

Er zijn een aantal dingen die je echt niet moet doen als je via het internet een nieuwe vlam zoekt….

1. Te hoge verwachtingen

Het vinden van een geschikte kandidaat op het internet is net als shoppen voor schoenen op het internet. Wellicht vind je een goed paar maar dat is niet eenvoudig. In het echte leven zie je namelijk gelijk wat (of wie) je voor je hebt.

2. Niet recente foto’s in je profiel plaatsen

Maak je geen zorgen, op elk pannetje past een dekseltje en ergens is er iemand die jou graag wilt ontmoeten. Verspil geen tijd door een afspraakje te regelen met een twintig jarige, met het idee hem of haar te overwinnen. Wel laat je iemand achter met het idee dat alle internet daters pathologische leugenaars zijn die een onrealistisch zelfbeeld hebben.

3. Teveel piekeren over wat je geschreven hebt

Gebruik geen spam taal en teveel afgekorte woorden. Heb je leuke foto’s geplaatst en ben je kort ingegaan op je interesses? Maak je geen zorgen, je wordt zeker gevonden.

4. Zeuren

Ga niet uitgebreid je politieke ideologieën bespreken op een eerste afspraakje. Nou ja, het kan wel, maar verwacht niet dat als je een vegetariër stap voor stap gaat uitleggen waarom hij/of zij volgens jou vlees moet gaan eten, je nog teruggebeld wordt voor een vervolg afspraak.

5. Te serieus zijn

Het leven is, net als vele vrouwen op het internet, gewoon te kort.

 

bron: vreemdgaan.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × 1 =