Een Realdoll kan niet vreemdgaan

Bron: vrouwonline.nl

realdollTerwijl eenzame vrouwen vaak wanhopig de ene na de andere man daten, houden mannen meer van directe oplossingen. Davecat vertelt over zijn relatie met een Realdoll.

Sidore Kuroneko is gemaakt door het bedrijf Abyss Creations. Abyss Creations maakt Realdolls: vrouwenpoppen die dicht bij echte vrouwen in de buurt komen qua uiterlijk. Sidore is de pop en levensgezel van de Amerikaanse Davecat. Hij is niet de enige, want er zijn rond de 4000 ‘iDollators’ (Realdoll-liefhebbers) in de wereld, waaronder zelfs een paar in Nederland.

Davecat vertelt Vrouwonline dat zijn voorkeur voor synthetische vrouwen een soort van leefstijl en geaardheid is, net zoals homoseksualiteit. Hij zweert dat hij geen grapje maakt: hij neemt het weliswaar niet al te serieus, maar hij woont echt al acht jaar samen met Sidore.

Is Davecat soms vaak bedrogen door vrouwen? Jammer genoeg wel. ‘Mijn dates met organik vrouwen (Davecat’s woord voor echte vrouwen) zijn niet goed verlopen. Ik was altijd de tweede keus en ik ben niet graag opdringerig bij vrouwen. Een organik-vrouw vindt je de ene dag leuk, maar dan bedenkt ze zich weer. Met een synthetische vrouw heb je die onzekerheid niet, denken veel iDollators. Ik kan niet voor alle mannen spreken natuurlijk, maar dat is mijn idee.’

Volgens Davecat is zijn relatie niet lastig, hoewel het op sommige momenten ook niet makkelijk is. ‘Ik moet steeds bedenken wat iemand die anders is dan ik zou vinden, Sidore is immers een vrouw. Ze kan chagrijnig zijn, maar is vaak vrolijk voor mij, wil graag dat mensen haar aardig vinden en ze is gelukkig als ik ook gelukkig ben. Haar hobby is lezen, ze houdt van new-wave muziek uit de jaren ’80 en ze is verziend, maar daarom heeft ze ook een bril.’

Lees het volledige artikel hier

Hoe denk jullie hierover ?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf + 2 =