Een stap in een onbekende wereld…

Bedankt voor je email M*, Groetjes Natasja

———————-

Een kleine maand geleden besloot ik de stap te gaan zetten in een onbekende wereld.

Na me te hebben aangemeld stroomden de mailtjes binnen (dat zal wel zijn omdat ik een vrouw ben..)  Al heel snel had ik met een man een fijn mailcontact, en dat terwijl wij beide eigenlijk meer het afwachtende type zijn. Het voelde eigenlijk meteen heel goed, en hebben erg snel al telefoonnummers uitgewisseld. Helaas moesten wij beide nog op vakantie, maar deze bestond vooral uit smsen met elkaar!

Deze weken hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Ik dacht van tevoren dat het enorm tegen zou vallen, want het is natuurlijk heel erg makkelijk om jezelf anders voor te doen dan je bent, en daar was ik dan ook erg bang voor. Dit was echter niet het geval. De klik die we “virtueel” hadden bleek er in het echt ook te zijn! Heel erg zelfs!

We hadden de hele dag de tijd en hebben ons geen minuut verveeld. De volgende afspraak is ook alweer gemaakt 😉

Groetjes, M*

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Harry schreef:

  Mooi geschreven en een geweldig gevoel moet dit geven he? Hopelijk houden jullie dit samen nog heeeel lang vol.

 2. M schreef:

  Harry,
  Dit is een geweldig gevoel!! Ik hoop het ook hoor! Duim je met me mee?? 😉

 3. W schreef:

  Hallo M

  Ook ik (een vrouw) ben de onbeken de wereld ingestapt!
  Heb jij naast deze onbekende wereld een relatie? (gewoon nieuwsgierigheid)

  Het lijkt erop of ik ook een leuke klik heb gevonden met iemand.
  Jij hebt misschien iets meer ervaring mbt het maken van een afspraak.
  Waar doen jullie dat?
  want dat is even een puntje waar ik tegen aan loop….

  Ik hoor/lees graag tips!
  Alvast bedankt!

 4. Roos schreef:

  hallo, ik heb ook al een aantal maanden iemand waarmee het waanzinnig klikt. We spreken af in hotels of in Bed and Breakfast. Ik mail gewoon met de vraag of we de accomodatie voor bepaalde tijden kunnen krijgen, omdat het voor ons meestal overdag is. Gaat prima.
  veel plezier.