FHM’s vreemdgaan-onderzoek

Bron: FHM

Zo jongens, klaar voor de resultaten van ons vreemdgaan-onderzoek ?

De resultaten van de contra-expertise zijn binnen hoor! In totaal hebben er liefst 6.774 mannen meegedaan aan het onderzoek. Daarvan gaf 44% aan weleens te zijn vreemdgegaan. Hoe, waarom en met wie? Dat lees je hieronder!

Grote meerderheid gaat all the way bij overspel
Liefst 70% van het mannelijk geslacht is all the way gegaan bij het overspel dat zij hebben gepleegd. Als we het doen, dan maar goed, moeten zij gedacht hebben. 18% van de mannen ging niet verder dan zoenen, terwijl 9% het voor gezien hield na de seksuele hand- en spandiensten. 3% van de mannen gingen tot honk 3, het honk van de orale bevrediging, maar vond daadwerkelijke penetratie net een brug te ver.

De Waarom-vraag
Waarom de mannen vreemdgaan? 39% vond het meisje simpelweg te heet om te laten lopen. Dat is in elk geval richting jezelf een prima verklaring. Bij 26% was de relatie al zo fucked up, dat het toch geen donder meer uitmaakte. Ook een altijd populaire verklaring: ‘Ja maar schatje, ik was dronken’. 22% voerde alcohol- of drugsgebruik (of een combi) als reden op.

17% gaat vreemd met collega
De meeste mannen kenden de vrouw al waarmee zij stoute handelingen hebben verricht. Bij 72% van de mannen was een bekende de boosdoener. Opvallend is dat 17% weleens is vreemdgegaan met een collega. De werkvloer blijft zo dus een populaire locatie voor het ontstaan van buitenrelationele romances.

Eerlijk vertellen?
Een vijfde van de mannen (21%) heeft eerlijk vertelt over zijn ontrouwe praktijken. 14% dacht ermee weg te komen, maar daar kwam het vriendinnetje zelf achter de ontrouwe praktijken. De ruime meerderheid, 65%, heeft het nooit verteld, en daar weet de vriendin het nog steeds niet van.

Chris Riemens, hoofdredacteur van FHM: ‘Door dit onderzoek kunnen we nu met zekerheid zeggen dat bijna de helft van de mannen weleens is vreemdgegaan. Best een hoog percentage. Aan de andere kant: meer dan de helft van de mannen is hartstikke trouw aan zijn vriendinnetje, en dat verdient een compliment. Ik ben nu wel nieuwsgierig naar de resultaten bij de vrouwen. Die zijn volgens mij net zo erg, alleen weten we dat nu nog niet zeker.’

lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 + 3 =