Flirtkriebels

Bron: vrouwonline.nl

Wist je dat flirten heel gezond voor je is? Het is een klassieke winwin situatie: Je gaat flirten of er wordt met je geflirt omdat je je goed voelt en je er goed uitziet. Daardoor besteed je meer aandacht aan jezelf, waardoor je nóg beter gaat voelen.

Ook erg leuk om te weten: met flirten verbrand je veel calorieën! De voorbereidingen en het flirten zelf kosten enorm veel energie. Da’s mooi meegenomen!

Bovendien krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost van flirten. Positieve aandacht doet (blijkbaar) wonderen. Omdat flirten vrij onschuldig is, vinden de meeste mensen trouwens dat je ook als je al een relatie hebt, best mag flirten, dus ook de ‘gebondenen’ onder ons mogen hun zelfvertrouwen lekker flirtend opkrikken.

Trouwens, om lekker te flirten hoef je niet per se de stad in of gaan stappen. De meest favoriete flirtplekken zijn de internet (misschien wel op secondlove.nl?), het kantoor en de supermarkt…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. nico schreef:

    Flirtplek supermarkt? Als mij 1 zinnetje bijgebleven is van profielen van vrouwen op datingsites, is het deze op nummero uno ! : ‘In de supermarkt kom ik jou niet tegen, dus dan maar via deze weg” …
    En geen wonder; mensen zijn in de supermarkt om boodschappen te doen, en kijken niet op of om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × twee =