Jack de Vries op straat gezet

Bron:De Telegraaf

DEN HAAG – Demissionair staatssecretaris van Defensie Jack de Vries is door zijn vrouw op straat gezet. De CDA’er woont tijdelijk in een kazerne, dat meldt RTL Boulevard.

De bewindsman zou er een buitenechtelijke relatie op na houden met zijn adjudant en dat pikt vrouwlief niet. Daarom heeft zij hem de deur gewezen. Omdat Jack op dit moment nergens anders kan wonen in verband met de beveiliging van politici, is hij tijdelijk gehuisvest in de Frederikkazerne in Den Haag.

Het is voor De Vries te hopen dat hij snel een huis vindt, anders gaat de kazerne huur in rekening brengen. Wellicht kan hij bij zjin minnares terecht.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. tamara schreef:

  tja, Jack, dat is nu eenmaal een risico die je neemt … bericht aan zn vrouwtje: het is vast niet de eerste keer dat Jackie boy dit doet, het is wellicht de eerste keer dat je er achter komt ;o)

  dit zeg ik als ervaren vreemdgang(st)er, omdat ik weet dat hoe langer en hoe vaker je vreemdgaat, je een beetje ‘sloppy’ wordt in het verdoezelen van alle sporen…en dan is het alleen een kwestie van tijd voordat het aan het licht komt…

  nu even een andere theorie (toegelicht vanuit mijn ervaring als ‘de andere vrouw’):
  de lieve dame met wie Jack ervoor koos af en toe mee in de bosjes te duiken…tja, die wilde misschien niet meer op de tweede rang staan..en ze liet ‘per ongeluk’ sporen na van hun onschuldige ontmoetingen…tja, dan gaat het balletje snel aan t rollen ja …

  dus second lovers : wees gewaarschuwd: blijf alert, hoe bedreven je ook denkt te zijn in het vreemd gaan, en kies je minnaars zorgvuldig uit

  ben benieuwd naar jullie feedback over mijn theorien ;o)

 2. eenstouterd schreef:

  Ha Tamara,

  Je hebt helemaal gelijk, maar soms denk je duidelijk te zijn naar de ander. En de ander zegt ook alleen maar op zoek te zijn naar spanning etc. Echter soms wordt er toch op meer gehoopt en als ze dat niet kunnen accepteren, dan maakt een kat in nood rare en zeer vervelende sprongen!!

 3. Robin67 schreef:

  Je hebt helemaal gelijk, Tamara. Ook ik werd wat makkelijk wat ‘de sporen’ betreft. In het begin delete ik keurig de mailtjes en sms’jes, daarna vergat ik dat nog wel eens in mijn enthousiasme… En een keer, ja, een keer pakt de vrouw des huizes dan je mobiel of checkt je mailbox en daar ga je. Leg dat maar eens uit… Ik kon dat niet en heb het meteen maar toegegeven, wetend dat ik wel een foto van haar achter de hand had, keurig op haar knietjes zittend voor haar collega, als je begrijpt wat ik bedoel. Ook zij was even niet zorgvuldig geweest.

 4. Tommy schreef:

  Helder verhaal Tamara…en zo herkenbaar…vooral het laatse dat een second lover je toch liever ziet als de first….zaak dat je signalen herkent en daar je conclusies uittrekt…

 5. Zebra schreef:

  ….Ooit was ik zo’n zogenaamde 2e, maar hoe verliefd ik ook was en hoe graag ik in eerste instantie misschien de 1e was geworden , ik vond het óók zo naar, dat ik afstand begon te nemen, net op het moment dat mijn geliefde (de vreemdganger) niet meer buiten mij kon.

  Ik heb hem onlangs na 7 jaar weer gesproken. Ik geef nog steeds om hem, hij geeft nog steeds om mij, alleen ik ben nog steeds heel blij dat ik die relatie toen afgebroken heb & hij heeft nog steeds spijt dat het tussen ons zo gelopen is zoals het gelopen is. Zijn huwlijk was sowieso al kapot, maar toen ik wel de 1e kon worden toen hoefde het van mij niet meer. Wie wil er nu een vent waarvan je zeker weet dat hij vreemdgaat?!

 6. Emily schreef:

  Ha Tamara,

  Je hebt helemaal gelijk, maar soms denk je duidelijk te zijn naar de ander. En de ander zegt ook alleen maar op zoek te zijn naar spanning etc. Echter soms wordt er toch op meer gehoopt en als ze dat niet kunnen accepteren, dan maakt een kat in nood rare en zeer vervelende sprongen!!

 7. HeteHarry schreef:

  Er is een website dat geheime tweede nr ’s regelt, dan is jou mobieltje niet te checken door je echtgenoot -te
  het is http://www.tweedenummer.nl dus voor discrete telefoontjes.

  Verder is de mens niet geschapen om monogaam door het leven te gaan, das verzonnen ten tijde van Napolion, om de kinderen te beschermen tegen geen ouders meer te hebben dus werd het huwelijk geboren.
  Maar mannen en vrouwen hebben voor mij het recht om vreemd te gaan.
  Misschien had Jack de ……. beter met zijn vrouw naar een parenclub kunnen gaan dan gingen zij geoorloofd vreemd.
  En juist in de hogere kringen wordt het meeste vreemd gegaan, ik heb jaren in Den-Haag als ober gewerkt en daar kan ik wel een storry mee vullen, aan roddel verhalen.

  Trouwens ik ben ook niet vies van een aantrekkelijke vrouw.

  Groet Harry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 + 19 =