Kwart vrouwen ruilt partner in voor favoriete voetbalspeler

Bron: De Telgraaf Vrouw

AMSTERDAM –  Nederlandse mannen moeten hun vrouwen deze zomer goed in de gaten houden. Want één op de vier vrouwen geeft aan dat zij hun partner wel eens zou willen inruilen voor hun favoriete voetbalspeler.

Dat blijkt uit onderzoek onder ruim 1600 vrouwen door onderzoeksbureau Kien in opdracht van Jillz en RTL 5.

De voetballer waar mannen hun vrouw vooral ver bij uit de buurt moeten houden, is Robin van Persie. De aanvaller wordt door ruim drie op de tien vrouwen gezien als de meest sexy speler van het Nederlands Elftal.

Sexappeal

Nederlandse vrouwen zwijmelen deze zomer tijdens het WK voetbal weg bij Robin van Persie. Op een gedeelde tweede plaats staan Rafael van der Vaart, Ibrahim Afellay en Wesley Sneijder met 13 procent van de stemmen. En wie zegt dat vrouwen niet van voetbal houden? Ruim driekwart van de vrouwen geeft aan het gezellig te vinden om naar het Nederlands elftal te kijken. 55 procent kijkt zelfs graag naar een voetbalwedstrijd.

Maar het oog wil ook wat, nog leuker wordt het als er meer sexy voetballers in het veld staan. Zeven op tien vrouwen geven aan dan nóg vaker te kijken. Nog meer vrouwen zouden op het puntje van hun stoel zitten als voetbalspelers hun shirt weer mogen uittrekken na het scoren van een doelpunt. Iets waar nu nog een gele kaart voor wordt gegeven.

Een kwart van de Nederlandse vrouwen geeft in het onderzoek aan dat zij hun man voor even aan de kant zouden zetten voor een avontuurtje met een sexy voetballer.

Dit vind je misschien ook leuk...