Linda-gigolo kan er niks van

Bron : De Telegraaf Vrouw

Linda-gigoloAMSTERDAM –  Nieuwe abonnees van het blad Linda, die als welkomstgeschenk een gigolo aan huis kregen, klagen steen en been over het erg tegenvallende liefdesbezoek…

Zo was de ene gigolo te klein geschapen (‘een dooie mus’) en een ander had buikgriep. Maar een derde Linda-abonnee was helemaal opgetogen: “Ik kon de volgende dag amper meer fietsen”, zo zegt een van de dames in het decembernummer van het tijdschrift.

De ervaringen van de winnaressen zijn heel verschillend. Veel van de Linda-lezeressen bleken voor gigolo ‘Danny’ te hebben gekozen, omdat hij ‘niet zo bedreigend’ leek.

Danny bleek vooral ándere kwaliteiten te hebben. Hij praatte erg veel, liet foto’s van zijn vriendin en kinderen zien en was dus inderdaad helemaal niet bedreigend, lees: onder de maat.

Mireille daarentegen was zeer in haar nopjes met Pablo, die bijzonder in de smaak viel: “Ik stond bijna kwijlend in de deuropening.” De 41-jarige Astrid, gescheiden moeder van twee kinderen, stoorde het dat gigolo’s worden weggezet als lustobjecten: zij kwam dan ook niet verder dan zoenen na een etentje.

In totaal reageerden in april ruim duizend vrouwen op de actie van Linda, dat in nummer 69 overspel als thema had.

208 dames kozen voor de kans op twee uur met een gigolo in plaats van een handtas.

De actie veroorzaakte de nodige commotie, wat door Linda de Mol als hypocriet werd weggezet: mannen betalen immers al eeuwen voor seks.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 + 3 =