Lovers worden niet op hun uiterlijk gekozen

Bron: Huffington Post

lovers-uiterlijkDe eeuwenoude veronderstelling dat mensen elkaar bedriegen met iemand die knapper is dan hun huidige partner is waarschijnlijk niet waar, volgens een recent onderzoek door een internationale datingsite voor gehuwden.

De website peilde de opinie van meer dan 4000 van haar leden en vond dat de meeste mensen die de site gebruiken hun levenspartner aantrekkelijker vinden dan de partner met wie ze vreemdgaan.

Interessant genoeg vonden mannelijke ondervraagden hun levenspartner ook in andere opzichten beter dan de partner met wie ze vreemdgaan. Slechts 30 procent van mannen had een affaire met een vrouw die jonger is dan hun huidige partner, en slechts een kwart van de mannen vond hun minnares interessanter of beter in vorm dan hun partner.

Dus waarom dan overspel plegen? Mannen gaven toe dat hun minnares meer gepassioneerd is, beter luistert en zorgzamer is dan hun partner.

Meer dan de helft van de vrouwelijke ondervraagden vond hun partner ook aantrekkelijker dan hun minnaar, maar 50 procent vond hun lover beter in vorm. Evenals de mannelijke ondervraagden, vonden vrouwen dat hun lover beter luistert en meer gepassioneerd is dan de partner thuis.

89,6 procent van de vrouwen gaf aan dat de man met wie ze vreemdgaan hen meer op prijs stelt dan hun partner.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 3 =