Man filmt overspelige vrouw

Bron: wtf.nl

Ze maakte het bed nooit op, deed geen boodschappen en nu heeft hij haar ook nog eens betrapt op vreemdgaan. Een kerel was zijn overspelige vrouw zo zat, dat hij haar zonder pardon op YouTube zette….

De wraaklustige vent geeft zijn echtgenote nauwelijks de kans om haar kleren aan te trekken of een weerwoord te geven, nadat hij haar in bed heeft betrapt met een ander. “Dit komt op internet”, is in het filmpje te horen.

Zijn vrouw smeekt vervolgens huilend om dit niet te doen, meldt Mirror. Zelfs haar tranen kunnen hem niet overtuigen. De boze cameraman begint te schelden dat de bedden niet opgemaakt zijn en dat er te weinig eten in de koelkast ligt, om aan te geven dat hij eigenlijk al had kunnen weten dat er iets mis was in huis.

Misschien dat de echtgenoot z’n bedkunsten een beetje had verwaarloosd: uit onderzoek is gebleken dat dames vaker buiten de pot piesen als hun eigen kerel egoïstisch is tussen de lakens.

Vrouwen zijn zelfs minder traditioneel ingesteld dan mannen, driekwart geeft aan dat ze tijdens de kerstdagen ook bij hun minnaar op bezoek gaan en ook flirten in ruil voor een promotie komt regelmatig voor.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

elf + tien =