Meeste affaires komen aan het licht via de telefoon

Bron: nu.nl

affaires-telefoonDe tijd van zoeken naar lippenstift op zijn kraag of vreemde parfumgeuren zijn voorbij. Wie nu zijn of haar partner verdenkt van vreemdgaan, checkt zijn of haar mobiele telefoon.

Dat blijkt uit een recente enquête van een Britse verzekeringsmaatschappij onder 2.400 mensen die ooit betrapt of bedrogen werden, zo meldt de Daily Mail.

Bij 41 procent van de ondervraagde personen kwam de affaire aan het licht nadat de wantrouwende partner een kijkje nam in de mobiele telefoon van de bedrieger.

Maar ook de sociale media maken het leven van de bedrieg(st)ers er niet makkelijker op. Zo’n 23 procent van de deelnemers ontdekte het bedrog van hun partner op zijn of haar Facebookpagina.

Ook een iets oudere methode scoort nog steeds goed. Dertien procent van de ondervraagden vond bewijs van een affaire in de persoonlijke bestanden op de computer, waaronder e-mails en foto’s.

Elf procent van de Britten werd op heterdaad betrapt en 5 procent hoorde van vrienden of familie dat zijn of haar partner vreemdging. Slechts twee procent voelde zich zo schuldig dat ze de affaire zelf opbiechtten aan hun partner.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 2 =