Mo'Nique heeft open relatie

Door De Telegraaf gepubliceerd vr 05 mrt 2010, 17:56

AMSTERDAM –  Actrice Mo’Nique ziet vreemdgaan niet als reden om haar man het huis uit te zetten. Winnares beste vrouwelijke bijrol (Precious), Mo’nique.

Mo’Nique, die lovende kritieken heeft ontvangen voor haar rol in de film Precious, zei in een interview met Barbara Walters dat ze het niet erg vindt als haar man Sidney Hicks het buiten de deur doet.

‘Dat is voor ons geen reden om te stoppen met het huwelijk. Al ging hij twintig keer vreemd. Wat maakt het uit? Hij is al 25 jaar mijn beste vriend, we weten van elkaar écht wie we zijn. Ik voel me nog steeds op mijn gemak en veilig als ik naast hem lig.’

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Xandra schreef:

    Die vrouw heeft het begrepen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − tien =