NL vrouwen vinden Dirk Kuyt de lekkerste….

Gepubliceerd op relatie.blog (bron).

Nederlandse vrouwen vinden voetballer Dirk Kuyt de lekkerste van het Nederlands Elftal. Robin van Persie en Wesley Sneijder volgen op 2 en 3. Dit blijkt uit een enquête over voetbal uitgevoerd onder 1200 vrouwen, casual games aanbieder Zylom.

Bijna een kwart van de ondervraagde vrouwen vindt Kuyt de aantrekkelijkste. Robin van Persie krijgt 14% van de stemmen en Wesley Sneijder 10%.

Dat vrouwen en voetbal niet samengaan, is een groot misverstand. Het onderzoek toont aan dat voetbal wel degelijk populair is onder vrouwen tussen de 20 en 65 jaar. Slechts 29% kijkt nooit naar voetbal. Een verrassende 35% volgt naast EK- of WK-wedstrijden ook wedstrijden van de Champions League en de Nederlandse competitie. 36% kijkt alleen naar wedstrijden van het EK of WK. Hiervan volgt 33% zoveel mogelijk wedstrijden van het huidige WK en 38% kijkt alleen naar de wedstrijden van oranje.

Van de vrouwelijke respondenten vindt 46% dat het tijd wordt om ook vrouwenvoetbal op tv uit te gaan zenden. Vrouwen geven bovendien aan het niet erg te vinden als zij een partner hebben die veel naar voetbal kijkt: 36% kijkt mee en 55% gaat iets voor zichzelf doen. Slechts 1% laat weten voetbal alleen een ’mannending’te vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...