Olcay Gulsen wilde bewijs van overspel

Bron: De Telegraaf, door Wilma Nanninga

OlcayGulsenBonito du Bosc zegt persoonlijk met Olcay Gulsen te hebben gesproken in verband met het vermeende overspel van zijn vrouw met Edgar Davids.

Hij vertelt: “Ik heb de hele nacht afwisselend met Edgar Davids en zijn aanstaande Olcay aan de telefoon gezeten. Olcay belde ook met Stephanie. Zij wilde bewijs van het overspel. Foto’s of bandopnames. Maar ik heb niet onder het bed gelegen. Het feit dat ik kon vertellen over een gesprek van Stephanie van 29 minuten dat ik tegen wil en dank heb afgeluisterd, waarin ze verhaalde over haar relatie met Edgar, en het feit dat ze afgelopen zaterdag tegen mij heeft toegegeven dat ze seksuele handelingen heeft gepleegd, was voor mij genoeg. Plus dat een pompbediende van een benzinestation 200 meter van mijn huis Edgar Davids positief heeft herkend. Waarom zou hij in Capelle aan de IJssel tanken als hij in Amsterdam werkt?”

Olcay Gulsen steunt haar aanstaande man: “Ik heb geen reden om hem te wantrouwen.” Bonito besluit: “Ik heb mijn zegje gedaan. Olcay mag doen met de informatie wat ze wil. Ze is nu op de hoogte van mijn ervaringen. Ik ga door met mijn leven.”

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Rinaldo schreef:

    Door met je leven ? Door met het wroeten in andermans leven bedoel je denk ik ? Get a life !! Laat je een keer goed neuken ipv stiekem als een sluipmoordenaar in de struiken liggen. Het wachten is op de papperazzi die deze persoon in de bosjes betrapt op t moment dat ie zichzelf aftrekt terwijl hij een foto van een celeb maakt….

    Wat een baan …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 3 =