Sarkozy en Bruni-allebei vreemd

Door De Telegraaf gepubliceerd wo 10 mrt 2010, 15:13

PARIJS  –  De geruchten dat zowel Nicolas Sarkozy als zijn vrouw Carla Bruni een affaire hebben, worden steeds hardnekkiger. Bruni zou een verhouding hebben met Benjamin Biolay, een bekende Franse musicus terwijl haar man, de Franse president, het zou hebben aangelegd met de 40-jarige karatekampioen en milieuminister Chantal Jouanno.  

De affaire van het voormalige topmodel met Biolay, met wie zij al jaren bevriend was, zou verder gaan dan af en toe een afspraakje. De vonk sloeg volgens diverse Franse media enkele weken toe en sinds kort zou de brunette zelfs stiekem haar intrek hebben genomen in het appartement van haar nieuwe vriend. 

Bruni en Sarkozy ontmoetten elkaar in november 2007 en trouwden kort daarna. Het is voor het eerst dat er zulke hardnekkige geruchten gaan dat het huwelijk in een diepe crisis zit. Wel liet het model, die relaties had met Mick Jagger, Eric Clapton en Donald Trump, al diverse malen weten monogamie maar saai te vinden. Ook Sarkozy staat niet bekend om zijn trouw. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. jan schreef:

    zij snappen hoe het hoort 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien + veertien =