Sexting is ook vreemdgaan

Bron: nu.nl

sextingSexting, het online of per telefoon uitwisselen van seksueel getinte berichtjes, wordt door 85 procent van de Amerikaanse vrouwen gezien als vreemdgaan. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Driekwart van de Amerikaanse mannen denkt daar hetzelfde over, zo blijkt uit een onderzoek van de Huffington Post onder 1000 volwassen Amerikanen.

Het gaat hierbij uiteraard om berichtjes die niet aan de vaste partner gericht zijn.

Ook het via Facebook versturen van berichten aan een ex of een sterke emotionele band aangaan met een ander via e-mail of tekstberichten, wordt door 70 procent van de vrouwen en 50 procent van de mannen gezien als vreemdgaan.

Van de 65-plussers zou 69 procent het een probleem vinden als zijn of haar partner online intiem zou worden met een ander, terwijl van de jongeren tussen de 18 en 29 slechts 52 procent daar moeite mee heeft.

Zoenen

Vreemd genoeg wordt zoenen met iemand anders door 60 procent van de ondervraagden niet gezien als vreemdgaan. Van de vrouwen denkt 34 procent er zo over.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Robbert schreef:

    Tja, persoonlijk vind ik het niet echt vreemd gaan. Al is het wel een beetje een grijs gebied. Het blijft immers een beetje fantaseren. Alleen deel je die fantasie met iemand anders. Zolang je er niet daadwerkelijk de daad doet, vind ik het geen probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negen − vijf =