'Sylvie van der Vaart ging al jaren vreemd'

Bron: De Telegraaf

sylvie-en-sabiaHoe oprecht was de steun die Sylvie kreeg van Sabia toen de scheiding van Rafael bekend werd gemaakt? Sylvie van der Vaart zou al sinds 2009 verschillende affaires hebben gehad. Sabia Engizek verschafte haar daarbij een alibi.

Maar nu hangt zij álle vuile was buiten….

Volgens Sabia begon het vreemdgaan van Sylvie in 2009. Ze zou affaires hebben gehad met een piloot van de KLM, een danser uit de show Let’s Dance en een bodyguard, vertelt Sabia.

Sylvie zou een van haar geliefden zelfs bij haar thuis hebben geïntroduceerd als ‘een goede vriend’. De nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart zegt dat zij schriftelijk bewijs heeft van deze beschuldigingen.

Sabia is tot de conclusie gekomen dat zij Sylvie veel te vaak de hand boven het hoofd heeft gehouden door haar een alibi te verschaffen. Zij vindt het ook onterecht dat zij wordt gezien als de kwade genius in de breuk tussen Rafael en Sylvie.

Volgens de voormalig ‘bff’ wilde Sylvie proberen een vrouw te betalen om uit te gaan met Rafael zodat zij niet enige ‘vreemdganger’ zou blijken.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig + 9 =