Vlaanderen heeft er een datingsite

Vlaanderen heeft er een datingsite bij. En wat voor één?! De site richt zich namelijk niet tot vrijgezellen, maar op mensen die al een relatie hebben en op zoek zijn naar een buitenechtelijk avontuurtje.

 Erik Drost, de uitvinder van Second Love, kwam op het concept vanuit zijn eigen ervaringen:

‘Toen ik een paar jaar geleden zelf in een goede relatie zat, maar iets nodig had om de sleur te doorbreken, ontdekte ik de behoefte aan een affaire’

‘Het is zeker niet de bedoeling om relaties en huwelijken te doen stranden, het zijn namelijk de leden zelf die bepalen hoe ver ze willen gaan: van online flirten tot real-life afspraakjes.’ aldus de maker.

Bij Second Love is men er dan ook van overtuigd dat mannen en vrouwen die opnieuw leuk worden gevonden door  het andere geslacht, dat goede gevoel meenemen in hun eigen relatie, waardoor die dus beter en hechter wordt.

Je kan gratis je profiel aanmaken op de site, maar dan krijg je nog geen foto’s van andere leden te zien en kan je niet reageren op hun profielen aan de hand van mail en chat. Voor deze extra toepassingenmoet je een bedrag van 69,95 euro neertellen. Dit geeft je toegang tot deze diensten gedurende twee maanden.

Een succes? Dat valt nog af te wachten, maar bij onze noorderburen is de datingsite een regelrechte hit! Ze is nog maar ruim een halfjaar actief en heeft reeds 20.000 mensen die al profiel van zichzelf hebben aangemaakt op de site.