Vreemdgaan goed voor de creativiteit?

Rotterdam – Maar liefst 1200 respondenten vulden de enquête in op secondlove.nl. Een datingsite die zich speciaal richt op mensen die spanning en avontuur buiten de deur zoeken maar de huidige relatie niet willen opgeven. Second love biedt hulp bij het vinden van gelijkgestemden. Uit het onderzoek is gebleken  dat 82% van de ondervraagden vreemdgaan stimulerend vind voor de creativiteit! De reden waarom mensen vreemd gaan is voornamelijk het uit proberen van (geheime) fantasieën aldus 32%.

Bij het bezoeken van secondlove.nl, kreeg men de mogelijkheid om een korte vragenlijst in te vullen. Met dit onderzoek willen de oprichters van Second love inzicht verkrijgen, in wat zich beweegt onder de bezoekers van de website en hoe mensen tegen de dienst aankijken. Twaalfhonderd respondenten vulden de enquête in waarbij het meest opmerkelijke resultaat was dat 82% van de ondervraagden, vreemdgaan stimulerend vind voor de creativiteit!

Andere opmerkelijke resultaten waren onder andere dat 70% van de ondervraagden wel eens vreemd gaat of is gegaan. Daar de enquête ingevuld kon worden via secondlove.nl, was deze uitslag enigszins te verwachten. De grootste motivatie voor vreemdgaan is het uit proberen van (geheime) fantasieën. Als tweede reden is voor de mannen dat de seks in hun huidige relatie niet meer is wat het was, versus vrouwen die gebrek aan aandacht ervaren in hun huidige relatie. Een ander verschil tussen mannen en vrouwen, is dat vrouwen over het algemeen langer vreemd gaan dan mannen. Mannen houden het vaak bij een one night stand (41%), echter gaat 39% van de vrouwelijke ondervraagden gemiddeld langer vreemd dan een half jaar.

Second love

Sinds oktober 2008 is Second love op de markt gebracht en is reeds een groot succes. Ruim 70.000 profielen zijn aangemaakt waarvan 80% mannen vs 20% vrouwen. Na het succes in Nederland wordt de dienst ook aangeboden in België en zal in de toekomst worden uitgerold naar een aantal andere Europese landen.

Verbreek die sleur en trek je stoute schoenen aan! Ga naar www.secondlove.nl voor meer informatie of het aanmaken van een profiel.

Dit vind je misschien ook leuk...