Vreemdgaan tijdens vakantie?

Bronnen: vakantie.nl | vrouwonline.nl | vreemdgaan.nu

De vakantie is het moment waarom het in Nederland draait. ” Ga je nog op vakantie”, of , “ben je al op vakantie geweest” daar gaat het om. Maar juist gedurende de vakantie gebeuren de spannenste dingen……

Vreemdgaan Tijdens VakantieTijdens onze vakantie hebben we minder last van stress, is er meer romantiek en hebben we meer zin in seks. Dit blijkt uit een enquête van Vakantie.nl onder meer dan 3.000 respondenten naar wat het effect van vakantie op je relatie is.

Meer dan 50% van reizigers wordt verliefd als zij op reis gaan. Bijna 20% van alle reizigers heeft nu een relatie met iemand die zij tijdens hun reis hebben ontmoet.

De meerderheid van de reizigers werd verliefd tijdens hun reis (57,9%) en hier kwam bij 35,1% een relatie uit voort. 49,1% hield geen contact meer na de reis, 42,1% hield wel contact en 8,8% hield alleen de eerste paar weken contact. 19,3% heeft nu een relatie met iemand die zij tijdens hun reis hebben ontmoet.

63,2% van alle reizigers heeft seks gehad tijdens hun reis. De meeste reizigers hebben slechts met 1 persoon het bed gedeeld tijdens hun reis (40,4%). 22,8% zegt met meer dan 1 persoon het bed hebben gedeeld.

Van alle reizigers, gaat slechts 14,3% vreemd in het buitenland.  Dit komt mogelijk doordat 59,6% mannen en vrouwen in Nederland leuker vindt dan mannen en vrouwen in het buitenland.

Monogamie is volgens de meeste Nederlanders een illusie. Vijfentwintig procent van de Nederlandse bevolking is wel een keer vreemdgegaan en 80% vindt dat totale monogamie een illusie is. Onderzoek uitgevoerd onder 2513 mannen en vrouwen door het tijdschrift Cosmopolitan heeft dit aangetoond.

Het blijkt dat vooral het verblijven in een andere omgeving zonder de partner leidt tot vreemdgaan. Vreemdgaan hoeft niet altijd funest voor je relatie te zijn, het kan soms zelfs en positieve inlvoed hebben en je relatie verbeteren. De reden hiervoor is dat je je relatie met andere ogen bekijkt en waardeert wat je hebt.

Vreemdgaan blijkt in 35% van de gevallen thuis te gebeuren; op vakantie gebeurde het bij 17% van de ondervraagden.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 2 =