Vrijbrief voor vreemdgaan

Bron : De Telegraaf Vrouw

vrijbriefAMSTERDAM –  Je echtgenoot kan zijn ogen niet van andere vrouwen afhouden. Je hebt meer dan genoeg van zijn glinsterende ogen bij elk kort rokje met lange benen dat langsloopt. Je besluit hem een vrijbrief te geven. Hij mag één week doen wat hij maar wil en met wie hij maar wil.

Dat klink als een kant-en-klaar Hollywoodscenario. En dat is het ook: Hall Pass. Maar zou dit zich ook in het ‘gewone’ Hollandse leven af kunnen spelen? Zou jij kunnen overwegen om jouw echtgenoot een Hall Pass te geven?

De definitie van een Hall Pass: je krijgt een week vrij van je huwelijk zodat je alles kan doen wat je maar wilt, zónder gevolgen. Een week mag je alle vrouwen najagen en daarna moet het afgelopen zijn.

Maar dit geldt natuurlijk niet alleen voor mannen. Misschien hebben vrouwen ook wel behoefte aan zo’n vrijkaart. Het kan zijn dat je een slecht huwelijk hebt en dat je denkt met zo’n vrijbrief alle problemen op te lossen. Of misschien wil je de sleur die langzamerhand in je relatie is geslopen, doorbreken.

Zou jij zo’n vrijkaart voor vreemdgaan overwegen voor jezelf of voor je man?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 + 15 =