Vrouwen gaan vreemd uit verveling

Mannen hebben de slechte reputatie, maar vrouwen moeten onderhand niet voor hen onderdoen. In een recente survey bij 3.000 volwassen gaf veertig procent van de vrouwen toe een scheve schaats te hebben gereden. In vergelijking: bij de mannen was dit dertig procent. Voor vrouwen is verveling in de relatie de belangrijkste reden om vreemd te gaan, gevolgd door dronken zijn.
Aandacht aub!
Twee op vijf vrouwen geeft toe iemand anders te hebben gekust bij het uitgaan. Ruim de helft van de vrouwen bekent dan ook zich goed te voelen als ze aandacht krijgen van mannen, al vindt een op drie het wel vervelend als mannen ‘het verkeerde idee’ krijgen na een avondje flirten. Een kwart van de vrouwen is vreemdgegaan met een collega. Een op tien zegt zelfs vlakaf nooit monogaam te zijn omdat het leven veel te kort is.

lees hele artikel

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Moi schreef:

    Is zoenen en flirten vreemdgaan ?

  2. Pino schreef:

    Waarschijnlijk is het nooit anders geweest, en gaan vrouwen al sinds mensenheugnis even “vreemd” als mannen, maar is het nu maatschappelijk “acceptabeler” dan vroeger om dat ook toe te geven. Immers, met wie gingen die vreemdgaande mannen vreemd…met, naar ik aanneem, vreemdgaande vrouwen.

    Ja…zoenen is wel een beetje vreemdgaan…flirten iets minder, vind ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negen − een =