Waarom vrouwen vaker vreemdgaan

Bron: Telegraaf Vrouw

vrouwen-vaker-vreemdgaanVrouwen komen vaker weg met overspel omdat zij hun affaire geheim weten te houden. 95 procent van de partners zal het nooit te weten komen…

Vrouwen zijn veel betere leugenaars dan mannen, meldt Daily Mail. Dat verklaart waarom zij ook vaker vreemdgaan dan mannen. Bijna 95 procent wordt nooit betrapt. Mannen zijn daarentegen niet zo goed in het vertellen van leugens, van hen wordt zeventien procent gesnapt.

Geheime minnaar

Psycholoog David Holmes van de Manchester Metropolitan University, merkt op dat vrouwen zich heel anders gedragen dan mannen wanneer zij vreemdgaan. “Vrouwen zijn betere leugenaars omdat ze psychologisch beter uitgekiend zijn. Strategieën verzinnen en het maken van plannen doen zij gevoelsmatig, terwijl mannen vooral impulsief handelen. Het grootste verschil tussen de geslachten is dat vrouwen hun overspel veel beter geheim kunnen houden.”

Nooit betrapt

‘Veel van onze leden, zowel man als vrouw, pissen al jaren buiten de pot zonder gesnapt te worden,” aldus Emily Pope, woordvoerder van een datingsite voor getrouwden. “Eerdere onderzoeken toonden al aan dat vrouwen betere leugenaars zijn dan mannen, dus het is niet zo verrassend dat vrouwelijke echtbrekers er ook beter mee wegkomen.”

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 − tien =