De eerste date afspraak

Deze verhalen zijn anoniem ingezonden door blog gebruikers en Second Love leden.

De-eerste-date-afspraak ~ Door fleur9* (een getrouwde vrouw, geen kinderen,  44 jaar)

Op een zaterdagavond heb ik een eerste ontmoeting gehad met een man die ik had uitgezocht uit de mannen die op mij hadden gereageerd via Second Love. Het was een eet-afspraak. Gewoon om te kijken of we er allebei een goed gevoel hadden  bij elkaar.

We hadden afgesproken in het centrum van Utrecht. Hij had een roos als herkenningspunt in zijn hand schreef hij mij. Ik zag hem al staan toen ik naar hem toe liep. Hij stond rustig, om zich heen kijkend, te wachten.

Hij zag mij naderen en keek mij aan. Hij werd schijnbaar iets zenuwachtig en ging een beetje heen en weer wiebelen op zijn benen. Steeds kijkend. Ik zag hem denken, is ze het nu of is ze het niet? Maar toen ik bijna bij hem was kreeg hij definitief in de gaten dat ik het was.  Hij lachte en zei: Hallo Fleur. Ook ik begroette hem.

Hij gaf me vervolgens de roos, pakte mijn schouders en gaf me drie kussen op de wang. Ik rook dat hij ook een heerlijke geur op had en goed glad voelde. Gelukkig had hij geen prikkend baardje van 1, of meerdere dagen. Persoonlijk gruwel ik daarvan. Gelukkig was hij lekker glad geschoren.

Daarna snel naar een klein eenvoudig Italiaans restaurantje. Gezellig en vooral heerlijk warm. Als een elegante man nam hij mijn jas aan. Samen liepen we naar een tafeltje. Hij had een keurig overhemd aan, een mooie broek plus jasje.  Hij zag eruit als een echte gentlemen. Ik hou daar wel van. Ik kan het zeer waarderen als een man moeite doet voor een vrouw om er ook goed uit te zien.

We hebben samen een heerlijke avond gehad. Gezellig en we hebben elkaar een beetje leren kennen. En aan het eind van onze gezellige gesprekken hebben we het ook uitvoerig gehad over een vervolgafspraak. En die gaat a.s. donderdag komen.

Bij het afscheid hebben we even gezoend. En wreef hij zachtjes over mijn rug. Heerlijk…..

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. juwell schreef:

  Hallo Fleur,

  Ik las al enkele reacties van jou op andere blogs maar nu is het er voor jou dus ook van gekomen: je eerste SL date! Het klinkt als een geslaagde, spannende en gezellige date! Ik hoop voor je dat je bij deze man zoekt wat je vindt!
  Ik heb zelf nu sinds ruim drie maanden een SL. De eerste man waar ik via Second Love mee heb afgesproken en voorlopig ook de laatste! Het klikt heel goed en we hebben allebei gevonden wat we zochten en hopen dat nog lang bij elkaar te kunnen vinden…..Ik vond het zelf erg fijn dat het meteen “raak ” was en ik niet met veel mannen hoefde te daten…. Ik wens je veel plezier met jullie volgende date!!

 2. Erik_aardig schreef:

  Hey Juwell,

  Leuk dat je in een keer de juiste getroffen hebt.
  Ik zelf hoop hier ook iemand te vinden waarmee ik het naast mijn relatie heel gezellig kan hebben.
  Ik heb zelf nog geen enkele ervaring met vreemdgaan en wie weet zal ik het via hier ook niet vinden, maar ik heb verder heb gekeken om de spanning en eventuele kriebels te kunnen vinden en is dit niet mijn site.
  Dus wie weet volgt er spoedig een date……

 3. E schreef:

  serieus jullie zijn niet goed wijs, slechte website dit gedraag jullie. schande voor deze maatschappij

 4. Sunshine52 schreef:

  Beste E,

  Wat doe je hier dan??? beetje gefrusteerd kom je over en schande kom op zeg als je er niet achter staat moet je hier ook niet vertoeven,en zeker niet de mensen afzeiken daar zitten we niet op te wachten.
  Volgens mij heb je een nare ervaring gehad dat je zo reageert!!!Veel geluk en blijf hier weg zou ik zeggen.

 5. Mikel schreef:

  Is second Love ook voor trio. Mijn vriendin en ik zoeken nog een vrouw erbij.

  • Peter schreef:

   Op SL worden ook door stellen wel eens een vrouw gezocht.Van de helpdesk heb ik begrepen ook wel met succes.