Het is in een woord een geweldige ervaring

Mijn SL heeft een prachtig gezin met 3 kinderen, zelf heb ik ook een prachtig gezin met 3 kinderen.
Per toeval zijn wij elkaar tegengekomen om SL, het klikte meteen en nog steeds is het voor ons de perfecte match. Tijdens onze eerste date hebben wij direct gesteld onze partners niet te willen verlaten en stellen discretie hoog in het vaandel. Voor beiden is het de eerste keer dat wij een dergelijke stap durfden te zetten. Een stap waar we tot op de dag van vandaag geen moment spijt hebben.
Voor ons gevoel zijn we een inhaalslag aan het leveren. Er is zoveel respect naar elkaar, begrip, emotie, waardering dat wij zelf niet begrijpen dat het mogelijk is. Het is alsof we elkaars schoenen aan trekken en het leven wat we geleefd hebben opnieuw bewandelen in spiegelbeeld. Onze partners lijken identiek dat het soms angstig dat onze paden elkaar niet eerder gekruisd hebben is verwonderlijk.
We kunnen uren naar elkaar luisteren, met elkaar praten lachen huilen vrijen zonder dat iets onnatuurlijk is. Iedere beweging, aanraking, gaat vanzelf.
Eens per maand spreken we af in een luxe hotel en genieten van elkaar, de omgeving, de gastronomische hoogstandjes de goede gesprekken de aandacht voor elkaar.
Dit is absoluut een meerwaarde aan ons drukke heftige bestaan. Ook een meerwaarde naar onze gezinnen. Mijn SL en ik kijken uit naar iedere spaarzame zorgvuldig geplande ontmoeting!
Dank je wel Second Love voor deze prachtige verrijking aan ons leven!

( Deze verhalen zijn anoniem ingezonden door blog gebruikers en Second Love leden. )

Dit vind je misschien ook leuk...