Er is tussen ons veel meer dan erotiek

S* en ik vonden elkaar op Sl. Na een kort mailcontact waarin we foto’s uitwisselden planden we onze eerste date. Die kwam er uiteindelijk niet van omdat hij “dacht” dat hij zijn Sl gevonden had. Ik wenste hem alle goeds met zijn Sl en vroeg hem af en toe te laten weten hoe het hem verging. Ook hij bleef nieuwsgierig naar mijn avonturen en bleven we elkaar mailen.

Uiteindelijk duurde het 8 maanden voordat we elkaar daadwerkelijk ontmoetten.

Het was een bijzondere ontmoeting. Hij wilde me al meteen een knuffel geven toen hij me zag maar ik had wat meer tijd nodig om het ijs te breken bij deze macho, want dat was mijn eerste indruk. Even later wist ik dat ik een lieve zorgzame man en vader voor me had zitten.

Een gedreven ondernemer in hart en nieren. Een man die op een dag de kriebels kreeg en zich niet voor kon stellen dat hij nooit meer een vrouw zou veroveren en nooit meer verliefd zou worden en een andere vrouw zou aanraken.

Ik, ongebonden, wist vanaf het begin dat hij zijn vrouw en kinderen niet zou verlaten en dat ik zijn second love zou zijn. Daar was hij overduidelijk in! Ik denk ook dat de makers van Second love deze bedoeling met het concept hebben, anders zou het wel First love heten.

Vele bijzondere ontmoetingen volgden, en ik kan je zeggen dat ik in S* een echte vriend gevonden heb. Er is tussen ons veel meer dan erotiek. We zijn betrokken bij elkaars leven, leven met elkaar mee, we kunnen ons hart bij elkaar luchten, we vinden troost bij elkaar, we hebben lol, we maken plannen en genieten van elkaars gezelschap!

Maar het allerbelangrijkste is dat we eerlijk en open naar elkaar zijn en elkaar het beste gunnen! We mailen, appen en bellen bijna dagelijks en we voelen ons in ons gevoel verbonden maar we kennen ook de kaders en die accepteren we van elkaar. Dat geeft rust en vertrouwen!

Tuurlijk is het soms wel eens moeilijk, zeker na intensief contact, na een dag en een nacht in elkaar opgegaan te zijn, ver weg van thuis. De rust en het vertrouwen keert gelukkig altijd weer terug! Bijzonder!

Liefde is loslaten maar oh zo mooi!

( Deze verhalen zijn anoniem ingezonden door blog gebruikers en Second Love leden. )

Dit vind je misschien ook leuk...