Typen Minnaars: Hoe Vind Je De Ideale Partner Online?

afbeelding

Hoe vind je de ideale minnaar en naar welke eigenschappen moet je zoeken op dating sites? Hoe weet je dat je de juiste persoon hebt gevonden voor een geheime affaire? En hoe weet je dat het het risico waard is?

Zoals bij bijna alles wat te maken heeft met interpersoonlijke relaties, emoties, fysieke aantrekkingskracht en gevoelens: de antwoorden vind je in je hart. Alles wat we moeten weten, vinden we in ons binnenste, niet alleen door onze intuïtie, maar ook door wat we hebben geleerd met onze ervaringen. Ervaringen die ons in staat stellen mensen in te schatten, vanaf de eerste indruk tot het begrijpen van hun werkelijke gedrag, zoals het weten te interpreteren van kleine gebaren en intenties.

De eerste keus

Alles moet meegenomen worden in je beoordeling: van uiterlijk tot het vermogen een geheim te bewaren, wat essentieel is als je getrouwd bent en alleen een minnaar of seksuele partner wilt.

Allereerst moet de dating site voor gehuwden veilig en absoluut betrouwbaar zijn, en daarmee de vertrouwelijkheid en gelijke belangen van de partner garanderen, ongeacht de gekozen partner, tenminste… als je je huwelijk niet in gevaar wilt brengen. Daar, op die site, ga je op zoek naar iemand die je, fysiek gezien, aantrekkelijk vindt. Fysieke aantrekkelijkheid is vitaal als je een partner zoekt voor een clandestiene relatie. En ja, natuurlijk is het belangrijk dat de uitverkorene jou ook aantrekkelijk vindt. Een goede serie foto’s is belangrijk voor deze eerste beoordeling.

In het begin kun je met meerdere potentiële kandidaten in gesprek gaan om een duidelijker beeld te krijgen van de werkelijke intenties van de toekomstige partner, en zo uiteindelijk beter te kunnen kiezen. Wie weet word je verrast door een onverwacht profiel of teleurgesteld door je eerste keus.

Als je gemeenschappelijke interesses of bij jou passende karakters of profielen hebt gevonden die je interesse wekken of een vonk doen overslaan, en als je voldoende vertrouwen hebt om meer informatie te delen, ga dan naar andere chat platforms. In dit stadium is eerlijkheid en duidelijkheid essentieel om een toekomst zeker te stellen voor wat volgt in de relatie en wat meer betrokkenheid impliceert.

Een weetje – Uit sommige onderzoeken blijkt dat bij het kiezen van een minnaar discretie het allermeest wordt gewaardeerd – een belangrijke factor bij gehuwde stellen die je in je achterhoofd moet houden.

Wie is wie?

Zonder al te veel in detail te treden over je privé en gezinsleven, is het wel belangrijk jezelf bekend te maken en duidelijk te maken wat je ertoe gedreven heeft naar Second Love of een ander dating platform te gaan. Sexy en sensueel, gevat en charmant, leuk en ongecompliceerd… het helpt allemaal in deze fase om de toon te zetten van de sfeer en het soort relatie dat je wilt. Een minnaar is iemand met wie je een veilige bubbel creëert waarin geen plaats is voor de gebruikelijke problemen van huwelijksrelaties, zoals je die thuis hebt.

Deze tijd gebruiken voor tirades of zware bekentenissen kan de inhoud van deze nieuwe relatie in gevaar brengen of in de verkeerde richting leiden. Natuurlijkheid zonder kunstmatigheid helpt om bruggen te slaan en het zo gewenste vertrouwen op te wekken voor de volgende stap: direct contact en eventueel geslachtsgemeenschap.

Wat is de bedoeling?

Als je eenmaal overtuigd bent dat je de perfecte match hebt gevonden, je fysiek aangetrokken voelt en betrokken voelt bij elkaar, wordt het tijd om duidelijk te maken wat je wilt. Gewoon een avontuurtje om te weten hoe dat is of iemand met wie je meer tijd en niet alleen een bed wilt delen? Wat voor relatie wil je, wat voor betrokkenheid zoek je, wat voor dringende seksuele verlangens, wat voor avonturen heb je in gedachten, en bovenal, wat voor soort band wil je en hoe moet deze tot stand komen? Het klinkt misschien te rationeel als het over hartstocht gaat, te tijdrovend voor iets dat zich misschien niet eens herhaalt, maar het garandeert wel veiligheid. En dat is noodzakelijk als je dit allemaal geheim wilt houden en al helemaal als je dit tot een fijne en bevredigende ervaring wilt maken.

Typen minnaars

En dit is waar de typen minnaars om de hoek komen kijken, of liever gezegd, het type minnaar dat je idealiseert en zoekt. Vaak wil je vanaf het begin gewoon iemand met wie je een parallel leven hebt dat anders is dan dat van alledag. Een seksuele partner die datgene wat je tekortkomt in je huwelijk compenseert, of het nu gaat om aandacht of seks. Het is nog moeilijk precies te weten welke vorm van betrokkenheid je zoekt. In het begin is wat emotionele vertroosting misschien voldoende, of juist het tegenovergestelde, een seksuele uitspatting, maar na verloop van tijd zullen sommige typen van geheime verhoudingen zich uitkristalliseren. Dit zijn de categorieën die we onderscheiden:

Heimelijke minnaars

Heimelijke minnaars zijn zeer compatibel op verschillende niveaus en fungeren als plan B voor hun huwelijk, maar zonder de slijtage en gebruikelijke verplichtingen die een officiële relatie met zich meebrengt. In bed heerst harmonie en ze delen idealen, waarden en principes. Daarnaast staan ze voor emotionele steun in elkaars leven en het is niet ongebruikelijk dat er affectieve betrokkenheid is, maar niet in die mate dat dit een gevaar vormt voor de primaire relatie. In het algemeen zijn deze relaties van langere duur.

Seksuele bondgenoten

In deze categorie vinden we partners die met name een intenser, fijner en bevredigender seksleven zoeken. Zij hebben geen onbevredigde affectieve behoeften en zijn simpelweg op zoek naar een escape zonder verplichtingen, maar evenwel belangrijk, om aan het keurslijf van alledag te ontsnappen. Mensen die dit soort relatie zoeken, fysieker en in voor nieuwe ervaringen en seksuele fantasieën, zullen misschien de voorkeur geven aan losse ontmoetingen, meerdere minnaars of kortstondiger relaties.

Bedmaatjes

Dit zou weleens de moeilijkste en lastigst beheerbare relatie kunnen zijn omdat het hierbij gaat om een intieme relatie met een vriend of collega, die de echtgenoten misschien ook kennen. Zij hebben een gemeenschappelijke geschiedenis, totaal vertrouwen, affiniteit, verschillende overeenkomsten en zijn voldoende op hun gemak om hun geluk op het seksuele vlak te beproeven, zonder compromissen of beloften voor meer dan dat. Vergeleken met andere typen minnaars, hebben zij het voordeel dat ze samen mogen worden gezien, elkaar openlijk kunnen ontmoeten en zelfs bij elkaar thuis kunnen komen zonder argwaan te wekken.

Genieten zonder schuldgevoelens

Het is belangrijk om duidelijk en eerlijk te definiëren wat je van de relatie wilt en elkaar en de relatie te respecteren. Ook is het van belang een veilige omgeving voor je buitenechtelijk avontuur te garanderen. Net zo belangrijk is het zorgeloos kunnen genieten van de momenten die je samen doorbrengt. Het verlangen naar ontsnapping en vrijheid was immers wat jullie samenbracht, dus je kunt er maar beter van genieten … zonder schuldgevoelens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *