En zo begon mijn affaire (1)

En zo begon mijn affaire (1)

Door Petra*

voetbaltrainer“Ik heb altijd al geweten dat ik vroeg zou trouwen in mijn leven en toen ik verliefd werd op mijn 25e was dit een makkelijke keuze. We hadden al negen jaar verkering (met wat stoute onderbrekingen) toen we gingen trouwen. Ik vind mezelf een eerlijke en trouwe vrouw die nog nooit is vreemdgegaan.

Tot ik de voetbaltrainer zag.

Hij had bepaalde dingen over zich waar ik graag deel van uit wilde maken. Ik was er na al die trouwe jaren zelfs aan toe om er een risico voor te lopen. Hij zat ook in een relatie maar als we bij elkaar waren tijdens het voetballen was er een bepaalde aantrekkingskracht. Het idee va waar dit allemaal toe zou kunnen leiden was heftiger dan het denken aan de evt risico’s die dit met zich mee zou kunnen brengen.

Ik probeerde dit gevoel te onderdrukken omdat ik heel erg van mijn partner hou, de liefde van mijn leven, maar ik raakte ook een beetje verslaafd aan de aandacht die ik kreeg van deze andere man.”