De Beste Tijd Om Getrouwde Minnaars Te Vinden

afbeelding

5 redenen waarom iedereen op zoek is naar nieuwe partners

We nemen afscheid van virtuele ontmoetingen, we stoppen even met FaceTime, met uitjes via Zoom-vergaderingen, we zetten sexting in de wacht en alle andere digitale hulpmiddelen die ons seksleven hebben opgefleurd in een tijd van pandemie en verplichte afstand. We zijn gevaccineerd en het universum van getrouwde geliefden die op zoek zijn naar avontuur kijkt uit naar lichamelijk contact, face-to-face, huid-op- huid. Vaarwel virtuele seks, hallo getrouwde minnaars! Laat de voorrondes maar beginnen.

Verlangend naar opwinding

Na meer dan twee opeenvolgende jaren van opsluiting, verplichte isolatie, angst voor direct contact met de buitenwereld en die lange winterslaap thuis meer dan zat, snakken we naar vrijheid, face-to-face contacten, kusjes en lijfelijke knuffels zonder technologie. We hunkeren ernaar om nieuwe dingen te ervaren waardoor we ons weer levend voelen. We willen de opwinding voelen die hoort bij nieuwe mensen ontmoeten, we willen verliefd worden en halsoverkop in de geneugten van het leven duiken. We willen geen spijt meer hebben van het niet-doen van dingen die we zo graag gedaan zouden hebben maar niet durfden.

Behoefte aan ruimte en vrijheid

De pandemie heeft ons niet alleen beroofd van onze sociale, affectieve en seksuele contacten, maar ook van onze eigen privacy. Nog nooit hebben we alles zo gemist: de sportschool, amateurtheaterlessen, lunches met collega’s, diners met vrienden, toevallige of geplande ontmoetingen met minnaars en het gevoel weer zelf te kunnen beslissen over alle uren van de dag. Bovendien heb je in dit stadium niet eens excuses nodig om van huis weg te zijn of goede redenen om later te komen. Iedereen begrijpt de drang om even weg te zijn van huis en niemand zal het vreemd vinden dat je een paar uur ‘verdwijnt’, terwijl je jezelf verliest in de armen van een getrouwde minnaar met wie je te lange tijd niet de kans hebt gehad om mee samen te zijn.

Fantasie zit in de lucht

Er zijn mensen die erin slaagden om de seksuele ervaring met hun primaire partners tijdens de opsluiting te verbeteren, en er zijn mensen die alle actie tussen de lakens zagen wegkwijnen. Om verschillende redenen zijn beiden bereid om hun verlangen uit te breiden naar andere arena’s, hun vaardigheden te testen met nieuwe partners en de bevestiging te krijgen dat er nog veel te ontdekken is voor hen. De meest intieme bekentenissen wijzen op het verlangen alle fantasieën in praktijk te brengen, van het klassieke triootje tot seks op openbare plaatsen. Als de pandemie ons iets heeft geleerd – en het heeft ons veel geleerd – is het dat we onze verlangens niet moeten uitstellen, omdat we ze anders misschien nooit in praktijk zullen brengen. Pak je getrouwde minnaar en ga voor een inhaalslag.

Seksuele ontmoetingen groeien explosief

Beschikbare gegevens wijzen naar de bewuste wens onder getrouwde mensen om nieuwe partners te zoeken. Het is een trend die zichtbaar is op alle datingsites, die het aantal gebruikers tijdens de pandemie astronomisch hebben zien stijgen. Terwijl singles de neiging hebben om een vaste partner te zoeken, willen getrouwde mensen ontsnappen aan monogamie. Het is duidelijk dat iedereen op zoek is naar nieuwe mensen om mee om te gaan, nieuwe seksuele ervaringen en nieuwe manieren om de buitenwereld weer te verkennen.

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel?

Een vergoeding voor meer dan twee jaar in de wacht. Natuurlijk zijn een ontspannende massage, een bubbelbad met je primaire partner of een avondje je favoriete serie verslinden geweldige ideeën, maar dat hebben we de afgelopen twee jaar al gedaan. Dat is niet meer genoeg. We willen nu meer. Er is die behoefte om naar buiten te gaan, plaatsen te bezoeken waar we ons nooit hebben gewaagd en de verloren tijd binnenshuis in te halen… met spannende mensen en langs clandestiene en wellustige paden.

Het is echt waar, momenteel wil iedereen minnaars, want nu mogen we ze aanraken en proeven. Als het nu niet gebeurt, weet je niet wanneer het zal kunnen in deze steeds onvoorspelbaardere wereld. Trouwens, laten we wel zijn, je verdient het. Stel jezelf op de proef en ontdek hoe fijn het kan zijn om een getrouwde minnaar te hebben. Schrijf je gratis in bij Second Love!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. kees schreef:

  Wat een bijzondere propositie mevrouw Anoniem

 2. mettiviermeijer schreef:

  mijn leven lang

 3. mettiviermeijer schreef:

  mijn zoons mogen mijn contakten met secondlove niet weten.

 4. Jack schreef:

  Ik heb een vrouw, maar zij is niet bij mij, dus ik wil een vaste sekspartner vinden, gewoon een sekspartner, een respectvolle sekspartner, koffie, rode wijn, steak of wandelen, het strand, fietsen, sporten… wie weet , het is al goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *