13 Feilloze Stappen om een Getrouwde Man te Veroveren

getrouwde man veroveren

 Er zijn veel en uitgesproken redenen waarom getrouwde mannen zo geliefd zijn bij vrouwen, die alleen vrijblijvende seks en wat zinnelijk avontuur zoeken. 

Voor vrouwen, of ze nu getrouwd zijn of niet, zijn er een aantal factoren die het idee om een getrouwde man te veroveren super aantrekkelijk maken. We noemen er een paar: het vergroot hun zelfvertrouwen, het is opwindend, het belooft betere seks met meer lust en fantasieën en geeft hen meer vrijheid. Dit alles omdat het altijd een vrijblijvende relatie zal zijn zonder beloften, eisen of verwachtingen, hoewel dat zich na verloop van tijd wel kan wijzigen. Omgang met alleenstaande mannen wordt veelal gezien als seksueel minder bevredigend en mogelijk vermoeiend vanuit emotioneel oogpunt. 

De beste verleidingsstrategie is altijd om je instinct te volgen en te improviseren in elke situatie en op elk moment, of het nou gaat om een alleenstaande of een getrouwde man. Toch zijn er een paar belangrijke zaken wanneer je interesse uitgaat naar een getrouwde man. Het gaat er toch niet alleen om hem alleen maar van zijn stuk te brengen of hem op te winden en hem daarna gewoon naar huis te laten terugkeren? Nee, je wilt hem zo bespelen dat jullie ‘iets intiems’ met elkaar hebben. Je wilt niet alleen leuk zijn, maar ook … iets anders. En daarom moet je letten op wat een getrouwde man het hoofd doet verliezen en wat hem anderzijds totaal koud en onverschillig laat. 

1. Neem het initiatief 

Doe eens anders en neem het initiatief in deze wereld met zijn vaste gewoonten, codes en zogenaamd correcte gedrag, deze wereld waarin de man altijd het initiatief moet nemen in het spel van verleiding. Het is niet alleen verfrissend, maar het laat ook meteen je oprechte interesse zien. Wat aandacht is altijd prettig, vooral wanneer liefkozingen en het seksleven al wat geconditioneerd zijn door huwelijksbanden en de daarbij horende onvermijdelijke routine. Doe het op een handige, sexy en stijlvolle manier. Laat hem voelen dat je geïnteresseerd bent maar niet wanhopig op zoek. Laat hem weten dat je hem aantrekkelijk vindt en dat je ongeremd bent, maar niet ordinair. Maak hem duidelijk dat je hem wilt veroveren. 

2. Begin met een mentaal voorspel 

Als je een getrouwde man wilt benaderen, is een open gesprek of wat lef, een woordspelletje, wat humor en inzicht effectiever dan hem aan te raken. Het is een slim voorspel, dat betrekking heeft op verleiding, terwijl aanraking betrekking heeft op seks. Betrek hem in jouw spannende privé-universum, waardoor in hem het verlangen groeit om steeds weer bij je terug te komen. Dat spel kan nu direct beginnen door berichten over en weer te sturen op de datingsite, als jullie elkaar daar hebben gevonden. Second Love, gespecialiseerd in het bevorderen van contacten tussen getrouwde mensen, kan de toegangspoort tot dit universum zijn, waar je de opwinding van ‘het verbodene’ ervaart. 

3. Draag je trouwring 

Als jijzelf ook getrouwd bent, laat je trouwring dan gerust zien. Het toont niet alleen zelfvertrouwen maar laat ook je bedoeling zien: een avontuur beleven, iets nieuws proberen, even uit de sleur stappen. Alleen dat. Er is geen plaats voor beloften of compromissen, jaloezie of achtervolging. Een getrouwde man, vooral wanneer hij gelukkig getrouwd is, zal het minder eng en intimiderend vinden wanneer hij zich inlaat met iemand die in dezelfde situatie zit. Het besef dat het huwelijk hem niet hoeft te beletten zijn seksualiteit vrijuit te uiten, kan zelfs een extra aanmoediging voor hem zijn. 

4. Ruik en… smaak lekker 

Het is niet slechts een deel van de basisregels van de hygiëne in onze samenleving, maar voedt ook enkele merkwaardige statistieken gewijd aan de studie van intimiteit. Lekker ruiken en smaken, het hebben van een ‘appetijtelijke’ huid en een smakelijke kus zijn belangrijk en hebben een doorslaggevende rol als het gaat om het al dan niet accepteren van een seksuele partner. Verwar deze informatie niet met het opdoen van een overdreven hoeveelheid parfum, omdat het vaak de natuurlijke geur is die hen het meest aantrekt. Houd er gewoon rekening mee dat een prettige geur essentieel is en dat een verleidelijke kus niet alleen op techniek gestoeld is. 

5. Sexting 

Heb je zijn telefoonnummer? Geweldig! Zonder intimidatie of grofheid, maar met wat lef en creativiteit, gevoel voor humor en sensualiteit, ga je gewoon door met flirten via de telefoon. Een dubbelzinnige opmerking, een onschuldige vraag, het plannen van een korte ontmoeting, een uiting van verlangen … Beter dan wie dan ook, zullen de betrokkenen weten hoe ze deze berichtenstroom aan de gang kunnen houden. Afhankelijk van de context kan sexting heel sensueel en stimulerend zijn, vooral als het onverwacht en spontaan ontstaat. Vergeet echter niet dat het een zichtbaar ‘spoor’ achterlaat. Verwijder de berichten of zorg ervoor dat ze niet kunnen worden gezien, want je wilt een clandestiene liefdesaffaire niet bij je thuis binnenhalen. 

lichaam getrouwde man

6. Verleidelijke foto’s 

Het gaat een stapje verder dan sexting en moet dan ook sexy en ondeugend zijn, zonder te vervallen in ordinair of getuigend van slechte smaak. Je moet er nog voorzichtiger mee zijn opdat ze niet, met opzet of niet, openbaar worden gemaakt. Stuur nooit foto’s van je lichaam of delen van het lichaam waarop je gezicht ook zichtbaar is of die identificatie mogelijk maken. Bij voorkeur dus niet je gezicht laten zien. Let ook op de achtergrond van de foto’s die je verzendt. Onthul geen vertrouwelijke details (zoals het bed waar je slaapt met je man, de straat waarin je woont, foto’s van je familie …). Behalve dat dat niet bepaald getuigt van goede smaak, kunnen ze je privéleven en je huwelijk schaden. 

7. Bespreek geen familie aangelegenheden 

Als je een man wilt verleiden, is “familie” niet zo’n goed gespreksonderwerp. Praat liever over jezelf in plaats van over je gezin. Toon nieuwsgierigheid naar hem, niet naar zijn gezin. Het is een beetje intimiderend en onnatuurlijk met hem je gezinsleven te bespreken. Als jullie op dezelfde golflengte zitten, kan het onderwerp “gezin” ook schuldgevoelens naar boven brengen. Laat het gezin er dus buiten. 

8. Praat niet over problemen 

Een getrouwde man, die zich inlaat met een verleidelijke vrouw, fantaseert over het moment dat ze minaars worden en heeft er geen zin in om te luisteren of problemen op te lossen. Als je van plan bent het tot één afspraak te houden, of hooguit nog twee of drie daarna, verspil je tijd dan niet met gezeur. Hij is niet degene die jouw problemen kan oplossen. Bovendien is er geen plaats voor een sexy sfeer en aantrekkingskracht wanneer problemen en verdriet besproken worden. Concentreer je op datgene wat belangrijk en doeltreffend is. 

9. Wees duidelijk en oprecht 

Het klinkt misschien ironisch, maar het werkt prima. Vooral met getrouwde mannen. Vertel hem wat je bedoelingen zijn en maak duidelijk waar je grenzen liggen. Zo zul je geen tijd verspillen. Getrouwde mannen vinden wat flirten vaak leuk maar nemen vaak geen risico’s door verder te gaan dan dat. Daarom zal het voor beiden goed zijn om duidelijk en oprecht te zijn. 

10. Wees mysterieus 

Naast dat het sexy is, vergroot het je verleidingskracht, en in feite is het ook niet nodig om veel van jezelf te onthullen. Als de minnaar (die je slechts voor één nacht had bedoeld) uiteindelijk de minnaar van vele nachten wordt, heb je gauw genoeg de kans om elkaar beter te leren kennen. Maar dan nog, licht nooit de hele sluier op: ze vinden het stimulerend om een ontdekkingstocht te maken. 

11. Wees grappig en ondeugend 

Creëer een ontspannen en lekkere sfeer tussen jullie beiden, zonder gewetensproblemen, wroeging en dergelijke. Problemen maken al deel uit van jullie levens en huwelijk. Laat ze de magie van jullie ontmoetingen niet verzieken. Als jullie samenzijn hetzelfde is als het samenzijn met zijn vaste partner, verliest de magie van het hebben van een vriendin aan kracht. 

12. Zet jaloezie aan de kant 

Je zoekt een minnaar. Een avontuur. De mogelijkheid om nieuwe en spannende dingen te proberen. Even uit het gareel. Daar is geen plaats voor jaloezie. Wees niet jaloers en laat hem ook niet jaloers zijn. 

13. Beloof of voed geen illusies 

Noch aan jezelf, noch aan je minnaar. Tenzij je uiteindelijk echt verliefd wordt. Het is natuurlijk gemakkelijker je hieraan te houden wanneer deze escapade niet voortkomt uit een ongelukkig of verziekt huwelijk. Accepteer in eerste instantie de vluchtigheid van deze relatie met je minnaar. Verwacht niet te veel van een afspraakje dat zowel opwindend als vrijblijvend is en uniek kan zijn. Blijf vrij en laat wegen open. En voor de rest? De tijd en jijzelf zal het leren. 

Dit vind je misschien ook leuk...