De jongere man

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

19 februari

Door Amsterdam femme*

Za | 19 feb | 2011

Ik heb een hele leuke man ontmoet op SL, ik mail dagelijks met hem. We vertellen elkaar van alles en hij mailt gedichten en verhalen, geweldig. Daarnaast heb ik ook een date vanavond met een man die een stuk jonger is, hoop dat hij zijn pampers heeft thuisgelaten.

We spreken af in de stad. Ik ben veel te vroeg en heb zijn foto gezien, aardig . In het echt is hij echt heel leuk, wow! We hebben elkaar heel veel te vertellen, het is al snel laat.

Geen sex op het eerste afspraakje? Zoiets had hij laten doorschemeren. Nou, ik ben al weer om! We fietsen zingend door de stad, allebei zonder licht. Hoop dat ik geen bekende tegenkom. Ik voel meteen dat hij een geweldig lichaam heeft, slank, gespierd. Heerlijk. Hij zoent ook geweldig.

Bij kaarslicht verkennen we elkaar en genieten van elkaars aandacht en lichaam. We stoppen bij elk drie orgasmes. Ik vraag me geen moment af waar ik mee bezig ben. We zullen elkaar zeker vaker zien…..

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *