Een dubbelleven in de boekenkast?

Wat brengt mensen ertoe om een dubbelleven te leiden? Hoe houden zij het geheim? En wat doet het met hen dat ze stiekem anders zijn?

In haar boek ‘Dubbellevens’ gaat journaliste Marcia Nieuwenhuis op jacht naar hetantwoord op die vragen. In tweeëntwintig extreem openhartige portretten van mensen met een dubbelleven, beschrijft zij wat zich normaal achter gesloten deuren afspeelt.

Maak bijvoorbeeld kennis met zakenman Bart de Jong. ‘Keurige man, prachtig huis,mooi gezin, onkreukbaar,’ omschrijft hij zijn eigen reputatie. In de financiële wereld valt of staat zijn succes met het wekken van vertrouwen. Maar met dat begrip neemt hij het – mede door Secondlove.nl – in zijn huwelijk lang niet zo nauw.
Maar lees ook over Moustapha Aydin, die grote criminelen als vaderfiguur ziet,wroeging kreeg en politie-informant werd. Over manager Jari Kramer die plast én coke snuift op het toilet. En over studente Roos Hopman, die zonder dat haar vriend het weet bij klust as high class escort. ‘Het is een oneerbaar beroep, maar ik hou het graag zo eerbaar mogelijk’, vertelt zij in de lobby van het Haagse Hotel Des Indes.

Schrijfster Marcia Nieuwenhuis (1980) was van het eerste tot het laatste uur werkzaam als (politiek) verslaggever van Dagblad De Pers. In 2011 werd zij door vakgenoten uit de media beloond met de F.W. Sijthoff Tegel voor de meest talent volle journalist (voorheen bekend als het Gouden Pennetje). In 2013 gaat zij aan de slag als onderzoeksjournalist bij het Algemeen Dagblad.

‘Juweeltjes’ en ‘uren leesplezier met rode oortjes’. – GeenStijl.nl over ‘Dubbellevens’.
Wil je meer weten over dit boek, of het iemand cadeau doen? Surf voor meer info naar: www.facebook.com/dubbellevens

‘Like’ de pagina en maak kans op een gratis boek.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *