Mijn oude vriend…

vreemdgaan ervaringDoor *G

Sta op het punt om met veel zin iets ontzettend stouts te doen! Zo voelt het tenminste. Weet zeker dat er reeds vele voor mij zijn geweest en ook vast nog vele na mij zullen volgen maar ben weer met een oude vriend (geen ex) in contact gekomen.

Eerst hebben we wat onschuldig met hier en daar een knip oog met elkaar gemailed. Nu zijn we zo aan de chat geraakt dat de vlammen er vanaf slaan.

Ik woon in buitenland en hij in Nederland. Ik keer, om familie en  vrienden te zien af en toe terug naar Nederland met mijn dochtertje. Zo ik volgende maand.

Nu zijn we zover dat we een datum hebben geprikt en een hotel hebben geboekt om 1 dagje en nachtje feest te vieren samen en alle dingen te doen die we toen gelaten hebben…..

Ik hou heel vel van mijn huidige partner relatie is prima maar ben volledig verlust op die andere gast!! Ik heb zo\”n zin om nog een keer volledig los te gaan op alle vlakken!!

Krijg ik hier geen spijt vn of erger nog wat als het me juist heel goed bevalt?

Gepubliceerd op geheimenvan.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. nimeus schreef:

  Je moet gaan voor wat je voelt. Als je het niet doet zal je daar altijd mee geplaagd zitten, het zal op een of andere mandier ‘naar buiten komen’, door irritatie of onverdraagzaamheid. Draag de verantwoordelijkheid voor je daad en geniet er van. Het is duidelijk dat je in je huidige partner iets mist. Ik zit in hetzelfde schuitje…
  Als het achteraf blijkt niet dàt te zijn, nou, dan ga je dat met een gerust hart loslaten, zoniet… wordt het een obsessie. Ik wil geen moraalridder spelen, mensen zijn niet perfect; trouwens…. ook de goden niet.
  Het ga je goed.
  Nimeus.

 2. Marco033 schreef:

  Hoi Natsja,

  Ik ben het met bovenstaand bericht eens, ga er voor en geniet! Je geeft al aan dat je veel van je huidige partner houdt, die relatie zal waarschijnlijk voor alles gaan maar dit houdt niet in dat jij je niet eens mag laten gaan…

  Ben erg benieuwd naar de afloop van de spannende ontmoeting.

  Marco033

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *