Mijn insteek was een beetje aftasten en sfeer proeven.

Hi,

Hierbij het verhaaltje van onze eerste date.

second love dagboek - verhaalAls ik mijn profiel online zet, weet ik eigenlijk niet precies wat ik wil. Nou ja, ergens natuurlijk wel, maar de precieze invulling, die zweeft nog een beetje. Ik wil in elk geval meer dan wat de meeste mannen hier zoeken, ik wil een maatje, iemand om ook leuke dingen mee te ondernemen. Maar hoe, wat, ik weet het nog niet.

Ik snuffel wat tussen de profielen, en intussen komen de eerste berichtjes binnen. Een beetje aftasten, sfeer proeven. Ik heb een profieltekst gemaakt met een duidelijke vraag erin, de antwoorden zijn soms leuk en soms fantasieloos. En dan ineens komt er een berichtje binnen met een foto erbij.

Een leuke, beetje ondeugende blik, een open gezicht. Het doet iets met me. Het berichtje is leuk, het profiel bevat veel tekst. En wat er staat, laat bij mij de dingen op zijn plek vallen. Precies, zo wil ik het ook. Exact zoals hij het omschrijft.

Een antwoord terug, en al gauw weer een reactie. Een leuke reactie. We mailen wat heen en weer, en al snel buiten de site om. Binnen een dag hebben we een afspraak staan. We zijn allebei verbaasd dat het zo snel gaat, maar dit voelt goed!

Op de app gaat het gesprek verder. Leuk, lief, belangstellend, prikkelend, spannend. We kijken uit naar onze ontmoeting.

Ik stap uit de trein. Ik zie iemand zoeken, een gezicht dat ik herken van de foto’s. Ik zwaai even, hij zwaait terug. Drie kuise kussen op de wang als we elkaar zien. Ik zie leuke ogen, een aantrekkelijke lach. We lopen de stad in en gaan op een terrasje zitten. Het gesprek gaat helemaal vanzelf.

Ik merk dat hij wat nerveus is, en dat streelt me. Na de koffie staan we op, en voor ik het weet heb ik een kus te pakken. Een voorzichtige, hij wacht mijn reactie af. Ik lach en laat een arm om hem heenglijden. Zijn arm schuift om mijn schouders en zo lopen we verder. In een rustig straatje nemen we de tijd om uitgebreid te zoenen.

Heerlijk, zoals zijn lijf tegen me aanvoelt. Een stevige omhelzing, een lange, warme zoen.

Na een paar uur nemen we afscheid op het perron. Onze volgende afspraak staat, een avond en nacht samen, en ook de dag erna hebben we voor elkaar vrij. Ik kijk ernaar uit.

Groetjes,
L******

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *