Up in the air (film)

Bron: bol.com

Film van Jason Reitman (Juno), met George Clooney als Ryan Bingham, een crisismanager die het heerlijk vindt om altijd onderweg te zijn. Wanneer zijn bedrijf gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij voor zijn baan vechten.

Hij wordt verplicht meer tijd thuis door te brengen net als hij op het punt staat vijf miljoen frequent-flyer-miles te bemachtigen. Tegelijkertijd heeft hij net de perfecte vrouw ontmoet, die even reislustig is als hij.

Deze film bekeken? Deel je ervaring…

1 reactie

 1. Natasja schreef:

  HantoYo* schrijft:

  Dag Natasja,
  Het verrassende aan de film is dat het voor Hollywoodbegrippen een frisse kijk op relaties en vreemdgaan biedt. Het leukste aan de film is dat (in mijn beleving) George Clooney van het doek gespeeld wordt door … juist, ja : Vera Farmiga. Het gaat over een manager (Clooney) die door bedrijven ingehuurd worden om mensen te ontslaan en eventueel te begeleiden naar een nieuwe baan.

  Het werk brengt met zich mee dat hij daardoor veel onderweg is en in Amerika is dat dus veel vliegen en leven in hotels. Ergens onderweg ontmoet hij op een dag zijn evenknie (Farmiga) die in een geweldige ‘oneliner’ hun wederzijdse aantrekkingskracht weet te verwoorden. Zonder dat hij daar op uit is raakt deze vrouw hem meer dan hij voor zichzelf wil toegeven.

  Ondertussen wordt hij door een pittige stagiaire verbaal zodanig bestookt dat de “arme man” over zichzelf begint na te denken … Tot slot : vergeet niet de aftiteling te bekijken, zit een teer liedje bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *