Aandacht van die zanger

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

DrupkeDoor Drupke*

Het is kermis in het dorp en terwijl ik gezellig aan het feesten ben krijg ik een sms van een vriendin van me die in een kroeg verderop staat; ‘Kom hierheen! Er treedt een bandje op met een zanger die echt té lekker is! Moet je gezien hebben!’ Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer vertellen en ik zoek mijn vriendin op.

Ze had gelijk, wát een stuk! En de stevige rock die ze spelen is ook niet verkeerd. Ik tik nog wat malibutjes achterover en ik wordt langzaamaan een beetje zatjes. Rond 4.00u besluit ik dat het voor mij tijd is om naar huis te gaan. Door alle cola die ik bij mijn Malibu gedronken heb ben ik niet in slaap te krijgen. Mijn vriend is een week weg voor zijn werk en ik heb geen zin om alleen in bed te gaan liggen.

Met de laptop op schoot plof ik op de bank en ik ga eens opzoek naar die ongeloofelijk lekkere zanger. Al gauw heb ik de website van de band gevonden en er blijkt ook een hyves te zijn. Mijn zatte en impulsieve persoontje besluit een gezellig berichtje naar de heren van de band te sturen, met name gericht op de zanger natuurlijk.

Ik meldt dat ik me ontzettend vermaakt heb die avond en ik vraag of ze binnenkort nog een keer optreden. Een half uur later heb ik al een berichtje terug. Iets met ‘bedankt, wij hebben ook genoten.’ Dat is iets waar ik dan dus niet tegen kan. Ze krijgen van mij een lulverhaal van heb ik jou daar, en ik krijg 1 zinnetje terug en ik weet niet eens van wie!

Ik laat me niet kennen en stuur een bericht terug waarin ik dat ook heel duidelijk maak. Potverdorie zeg! Geen idee of het komt door de alcohol, het ontbreken van mijn vriend, of het zien van zo’n overheerlijk stuk.

Maar feit is wel dat ik maar 1 ding wil, aandacht van die zanger!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *