Mijn eerste week op SL

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

Zon13feb

Door Amsterdam femme*

Zon | 13 feb | 2011

Ik heb mezelf net geregistreerd op SL. De sleur sluipt al jaren in mijn vaste relatie en net als, waarschijnlijk, iedere vrouw met een beetje girl’s power, wil ik weer lekker flirten, aandacht  krijgen en het idee hebben dat ik nog in trek ben. Na 10 minuten heb ik reacties en word ik gevraagd te chatten. Ik krijg ook meteen goede tips om op SL met succes te daten.

Na een aantal keren heen en weer gemail weet ik precies wat de heren willen: ik krijg verschillende fantasieverhalen over de eerste date met behoorlijk wat erotische hoogstandjes erin. Wha, niet gek. Ook serieuze types met schitterende gedichten, weerzinwekkende voorstellen en foto’s waarbij Quasimodo er nog goed uitziet. Ik neem mezelf voor geen foto te plaatsen, dit lukt niet eens trouwens. De meeste foto’s zijn torso’s, met en zonder dikke buik, idem dito voor borsthaar.

Ik stuit op een foto van een wel erg aantrekkelijk uitziend lichaam. Zal ik reageren?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Roosje2 schreef:

    Ja ik heb mij ook net geregistreerd, d.w.z. een week of zo geleden maar ik heb niet altijd de privecy om te schrijven want ik wil het niet op mijn werk doen (ben ik niet in de stemming) maar thuis wordt mijn aandacht aldoor weer gevraagd en is het moeilijk me even af te zonderen. Daarom heb ik er zo’n zin in, om eens af te spreken met een van die leuke jongens die ik hier op de site aantref. Hoewel het natuurlijk wel goed is als een man er aantrekkelijk uitziet, ik bedoel eigenlijk, als ie er moeite voor heeft gedaan om er goed uit te zien, vind ik wel dat het niet aardig is om iemand Quasimodo te noemen. Ook mannen die niet de juiste maten hebben
    en misschien niet in de top 10 van aantrekkelijkste mannen op deze site staan, kunnen hardstikke sexy zijn en lief en zorgen dat een vrouw zich gewild voelt, en/of aan haar trekken komt, toch?
    Dat geldt voor mannen dus, vrouwen moeten er gewoon wel goed uitzien vind ik eigenlijk zelf, maar ik zie een man ook als iemand die de leiding moet nemen. Het komt eigenlijk omdat ik nogal verlegen ben, nou ja.
    Ik heb dit ook nog nooit gedaan eigenlijk, maar eens moet de eerste keer zijn, want wat heb ik er een zin in!

  2. femmeamsterdam schreef:

    Roosje,

    Probeer een vaste avond jouw avond te maken, of dagdeel, bijv. na je werk. Dat doe ik ook. Zo kun je besluiten naar de bios te gaan of andere activiteiten, als je begrijpt wat ik bedoel. Enne…wat betreft quasimodo heb je gelijk, ik vond je term grappig maar alle mannen hebben zeker iets moois. Ik laat me zelden afschrikken.
    Veel plezier op SL

  3. Rob schreef:

    Ik heb me ook net geregistreerd op SL. Ik weet niet of het iets wordt maar niet geschoten is altijd mis.
    Ik hoop dat ik een leuke vrouw tref die net als ik de sleur wil doorbreken. Jullie ook succes met het zoeken.

  4. Drupke schreef:

    Mijn eerste week op SL is nog niet om, maar heb inmiddels mailcontact met 3 mannen.
    FemmeAmsterdam, als ik jou verhalen lees ben ik ontzettend benieuwd naar mijn eerste date.
    Wanneer en hoe dat die gaat verlopen.

    Pffff.. Herken de verslaving die jij beschrijft!
    En de spanningsopbouw…

    Ja het is slecht, maar het is ook oh zo heerlijk!
    Men moet eerst zichzelf gelukkig maken voordat geluk aan een andere gegeven kan worden…

  5. femmeamsterdam schreef:

    Drupke,

    Die laaste zin van je is trefzeker, heel goed gezegd. Niet te veel verwachten, positieve insteek hebben en de avond kan niet meer stuk. Er zitten veel leuke mannen op SL. Sommige mannen zijn direct anderen wat afwachtender. Iedereen heeft een bepaalde kwaliteiten en benadering en dat maakt het zo leuk. Veel plezier.

  6. dance lief hebberr schreef:

    ik heb sinds gisteren maar een betaald abonnement genomen, kreeg van iemand een knipoog en een mailtje,
    Daardoor was ik wel heel benieuwd wat SL mij gaat brengen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *