Mister Chippendale op Valentijnsavond

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

14Feb2011Door Amsterdam femme*

Ma | 14 feb | 2011

Na wat gemail stuur ik (fout!!!!!) mijn telefoonnumer. Dezelfde avond staat hij voor de deur( ook errug fout, nogwel voor de deur, ik verklaar mezelf compleet voor gek). Ik denk aan de waarschuwing van mijn vriendin: straks is het een creep, openbare ruimte afspreken.  je wordt in elkaar gemept etc. etc. en andere, nog ergere, scenario’s. Mijn hart gaat tekeer maar tegelijkertijd vind ik het zo spannend, stralend doe ik de deur open.

Ik had dit van te voren niet gepland. Maar eerlijk is eerlijk. Na een paar dagen is het al verslavend, het inloggen , post bekijken en antwoorden. Later pas hoor ik ook dat je zelf kunt zoeken naar matches. Had ik geen tijd voor, ik werd al gevonden. Na een aantal malen spannende mailtjes en hofmakerij  is het dan ook niet verwonderlijk dat mijn vrouwelijke hormonen behoorlijk op hol slaan.

Voor de deur staat een man waarbij een Chippendale in het niet valt. Ik slik en zeg tegen mezelf:’ mond dicht’ en laat hem binnen. Ik ben dankbaar dat ik het na kan vertellen. Binnen 10 minuten hebben we al geen kleren meer aan. Er is zelfs geen sprake van even lekker ontdekken, oraal zit er ook niet echt in maar goed, deze man is niet alleen aan de bovenkant groot……dus mij hoor je niet zeuren.

Ik zie de kamer ineens vanuit diverse perspectieven. Ik krijg wel zes keer een orgasme. (De bovenburen kijken me de volgende dag onderzoekend aan. Ik groet vriendelijk). Ik ben wel wat in de war als hij flink op mijn billen slaat. Stiekum kijk ik of hij ook handboeien en een zweep uit zijn tas haalt, niets van dat alles.

Chippendale gaat na een paar uur weg, zo snel als hij binnenstond, opeens is mijn hal weer leeg. Ik ben verbaasd over mezelf. Dit smaakt naar meer, maar dan wel wat meer in stijl. Poeh, ik slaap onrustig.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *