Een nieuw bericht…

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

DrupkeDoor Drupke*

Ergens rond 14.00u wordt ik wakker, ik krijg mijn ogen bijna niet open van alle mascara die ik niet meer weggepoetst heb vannacht en ik ben stijf van het slapen op de bank. Toch is het eerste waaraan ik denk iets waar ik het behoorlijk warm van krijg.

Wanneer ik me even lekker lang maak en een ochtendkreet produceer waar ik zelf bang van wordt voel ik mijn laptop die ook nog ergens verdwaald op de bank ligt.

Ineens ben ik klaarwakker en ik open mijn hyves. Mijn hart slaat een slag over als ik zie dat ik een nieuw bericht heb en ik begin te lezen. De drummer maakt zijn excuus over de korte reactie, maar hij verteld dat een avondje optreden een behoorlijke uitputtingsslag is en hij niet de bedoeling had gehad om zo bot over te komen.

Terwijl ik aan het lezen ben vraag ik me af hoe de drummer er eigenlijk uit ziet, welke drummer? Ik zag alleen een zanger op dat podium šŸ˜› Er gaan wat berichtjes over en weer en zonder dat ik er zelf erg in heb gaat het al heel gauw de spannende kant op.

De zanger ben ik compleet vergeten. Het gaat over mijn impulsiviteit en over het uitbundige karakter dat drummers vaak bezitten. Dat was echt mijn intentie niet! Ik ben gewoon een klein beetje gek en impulsief, met alcohol op nog net een graadje erger, ik sta positief in het leven en zie wel wat er op mijn pad komt.

Als ik zin heb om een berichtje te sturen dan doe ik dat, zonder dat ik me van te voren bedenk wat ik daar mee wil bereiken of wat de gevolgen kunnen zijn. Ik leef op het moment en kijk niet vooruit of achteruit. Vaak leuk, het maakt me gelukkig. Maar soms ook irritant, want het brengt me soms in lastige situaties die ik niet aan had zien komen…

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. femmeamsterdam schreef:

    Drupke, je hebt de smaak te pakken zie ik. Hoor ik van je, of je je stoute schoentjes ook es uittrekt, trio bijv? Of durf je niet meer, hihi. Femme A

  2. jurjan schreef:

    ik ben wel erg nieuwsgierig geworden na dat ik uw verhaal heb gelezen ..veel kusjes jurjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *