Ongelezen mails

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

FemmeDoor Amsterdam femme*

Vanmiddag heb ik een date met iemand die ik al twee maal gezien heb. Anders dan anders komt hij gewoon naar mijn huis, de gelegenheid is er. Behalve bonbons heeft hij ook rozen, champagne( met koeler en zelfs glazen) boeken, wijn en een mooi cadeau meegenomen.

Natuurlijk vind ik dit erg hoffelijk en lief van hem, vrouwen worden nu eenmaal graag verwend.

Aan de andere kant vind ik dat je daar mee moet oppassen, ik wil niet het idee hebben dat er iets omgekocht moet worden, het voor wat, hoort wat principe.

Het is zo dat ik deze man al iets langer ken en dat totaal zijn bedoeling niet is, vandaar accepteer ik alles. Ik heb voor de gelegenheid gekookt, dat doe ik ook  nog wel eens. Soms is het lastig om een date te plannen, tussen de bedrijven door met alle verplichtingen die daar bij horen. Ook de mails lezen, reageren etc. is soms een klus, wel een erg leuk maar het kan tijdrovend zijn…

Ik zou dat ook niet willen missen. Vrijdagavond bijv. is een stille avond, 0 ongelezen mails, dat komt nooit voor. Is mijn profiel niet meer in trek, vroeg ik me verleden week vrijdag af, toen er ook 0 stond. Nu weet ik dat alle brave vaders dan een familie-avond hebben met aandacht voor elkaar, het is stil in date land op vrijdag.

Zaterdag is wat beter (behalve als het mooi weer is en iedereen er tussenuit gaan) en zondagavond, met het vooruitzicht op de sleur van een werkweek voor de boeg is een leuke aardige avond.  Ik weet niet zeker of mijn analyse klopt, het maakt me eerlijk gezegd ook niks uit.

Komende week heb ik in ieder geval drie dates gepland , dit zijn mij al bekende heren. Misschien is er ergens volgende week wel weer ruimte voor een nieuwe, spannende ervaring.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *