Parenclub

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

FemmeDoor Femme*

Ik heb al verschillende malen nagedacht en gepraat over het bezoek aan een parenclub. Ik ben er nog nooit geweest en ook mijn vaste SL minnaar niet. Ik weet wel dat er ook gelegenheidsparen komen, die alleen voor zulke gelegenheden partners zijn maar in het dagelijk leven niet.

Er zijn diverse parenclubs, soms in de buurt maar vaak iets verder weg.

In Brabant zijn de mensen zo te zien het meest “in” voor een parenclub. Er zijn er dan ook velen. Ik moet wel een beetje lachen als ik op de websites van de verschillende clubs kijk. Er zitten soms nogal bizarre “kamers” bij. Wat te denken van de “befbank”en de gynocologenstoel.

Ik herinner me direct mijn vriendje uit mijn studententijd die gynocoloog wilde worden en mijn fantasie slaat behoorlijk op hol. Het idee vind ik erg opwindend. Goed, misschien is het een stap te ver momenteel.

Graag zou ik wel wat ervaringen willen horen van parenclub bezoekers. Wie heeft een goede tip, een afrader of een amusante, opwindende of andersoortige ervaring?

Wat is “not done”? Klopt het dat je alleen in lingerie wordt toegelaten? En de heren dan? Valt er nog wel wat te raden????

Ik hoor het graag…………………..en heb je hier ook geen ervaring mee hoor ik graag waar jij over fantaseert in een dergelijke gelegenheid.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Frans schreef:

  Hallo Femme,

  Nee………..helaas geen ervaring mee. Ik zit dus nu net op SL en zou deze spannende wens eens graag tot uitvoering brengen. Ik heb wel een date gehad die mee wilde. Zij had al eerdere ervaring opgedaan. Maar op het allerlaatste moment ( 3 uur van tevoren ) heeft ze toch afgezegd, zodat het nog steeds een wens is. En ik moest weer het e.e.a. verzinnen zodat ik toch die nacht thuis kon zijn hahahah. Maar zoals je al zei: de gedachte alleen al is spannend om anderen bezig te zien en eventueel mee te doen.
  Mocht het er ooit nog eens van komen suc6 en veel plezier.

  Greetzzzzzz

 2. flipje36 schreef:

  Nee het valt reuze mee. Je hebt clubs die hebben beginners avonden waarbij je kunt kijken of het wat voor je is. de eerste 2 uur is het gewoon alles met kleren aan, daarna gaat iedereen in lingerie, en er valt zat te raden over. Mocht je het niet bevallen kun je gewoon gaan. mocht het toch boeien kun je omkleden in lingerie. En alles mag niks moet. je kunt heel subtiel aangeven of je openstaat voor extra aandacht.

  Moet wel zeggen zit wel verschil in verschillende clubs. Dus informeer je goed, verkeerde keuze kan veroorzaken dat je afknapt.

  Veel success.

 3. cees1957 schreef:

  Parenclubs zijn het einde, maar alleen als je het samen wilt. Teveel zie dat een van de partners er graag naar toe wil (vooral de man) en de vrouw zich laat meeslepen. Ik heb wel eens een vrouw horen zeggen: “Ik ben er liever bij als mijn man vreemd gaat.”
  Je hebt clubs in vele maten en soorten. De Fun4Two is wel een uitschieter als het om klasse en stijl gaat. De Fata Morgana ben ik ook wel eens geweest, maar is toch een klasse minder.
  Het mooie in parenclubs is dat er niet moet en alles kan. Nee is nee en verder wordt er niet gezeurd. De sfeer is ontspannen, iedereen weet waarvoor hij/zij komt.

 4. Pleasure Giver schreef:

  Hoi Femme,

  ik ben met mijn vaste partner vaak in parenclubs geweest. Als je daar naartoe gaat als beginner, dan komt het zeker goed. Kijk anders op mijn profiel op SL, dan neem ik je een keer mee.

  Ook met alleen lingerie is het leuk, juist met lingerie. Je ziet al wel wat, maar het blijft een spel van versieren op de dansvloer, of elders in de club.

  In Brabant zitten er inderdaad veel clubs, maar als ik dan toch moet rijden, dan rij ik toch liever naar elders.

  Groetjes en veel plezier met je speurtocht,

  PG

 5. femmeamsterdam schreef:

  dank je wel Frans enne…filmpje 36: goed plan, ik heb inmiddels een club gevonden die me wel wat lijkt, als ik ga zal ik mijn ervaringen delen.

 6. Amsterdam74 schreef:

  geen ervaring met parenclubs, maar zie wel dat je weer ‘actief’ bent. Heb je nog gemaild maar kreeg alles terug. Mijn mailadres is je bekend; kunnen we even filosoferen over parenclubs;-)? R.

 7. Wupje schreef:

  De fun4two is prima geschikt als 1e keer.
  Hele relaxte sfeer, alles mag niets moet. Een nee wordt geaccepteerd, nog nooit gedoe gehad daar.
  Ook een voordeel: single mannen alleen (zonder dame) zijn er niet welkom.

  Inderdaad wordt er na een bepaalde tijd verwacht dat je je omkleed naar lingerie. Hier wordt door de meesten veel aandacht aan besteed, en er blijft dan zeker nog wel iets te raden over. Mannen zie je dan vaak in een zwarte boxer bijv.