De aandacht is heerlijk

gepubliceerd op geheimenvan.nl

Door Ikkie*

Ik heb de drang om aandacht van andere mannen te krijgen, daardoor kan ik mezelf zijn en voel ik me heerlijk.

Het geeft me een soort van kick gevoel om sjans te krijgen. Daardoor kleed ik me altijd heel leuk als ik naar buiten ga, en maak me mooi op en zorg dat ik er perfect uit zie. Nu heb ik dus iemand op het oog, en hij mij ook ofc.  máár, ik heb een vriend waar mee ik samen woon. Hij is fantastisch hoor maar de nieuwe aandacht HEERLIJK.

Ik voelde me er niet eens schuldig om omdat mijn relatie erg slecht liep, maar we zijn bezig met het op kalavateren van onze hechtheid. En daarbij heb ik ook verteld dat ik was vreemdgegaan.. nu enkele maanden (4,5) verder.. schrijf ik dit.

Alleen kan ik niet genoeg krijgen van andere mannen, die sjansen. Ik vind het ook moeilijk te uiten dat ik een relatie heb. Ik wil liever dat ze het niet weten. Ik wil vrij zijn voor de buitenwereld maar ik verlang naar vastigheid.

Ik ben een beetje in tweestrijd, en ik vraag me af als het iemand bekend voorkomt ?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Pipo schreef:

    Of dit bekend voor komt…..
    De eeuwige tweestrijd tussen de liefde voor je partner enerzijds en de bijna natuurlijke drang om buiten te gaan jagen anderzijds maakt me gek.
    Gaan we echt terug naar onze roots, dan horen we ons niet te binden aan één partner maar scharrelen we wat rond, snuffelen hier, snuffelen daar en bedrijven de liefde als het beide partijen uit komt…..
    Nu zijn we ineens gaan civiliseren….. vond ‘men’ dat je je moest binden aan één ander, mag je niet meer om je heen kijken en moet je je voor het leven binden. Beetje vreemd niet? Maar het is een maatschappelijke plicht geworden.
    Je gevoel is dus niet vreemd en eigenlijk is het belachelijk dat we ons iemand ‘ toe-eigenen’ in een relatie. Hou van elkaar zoals nooit tevoren maar geef elkaar de vrijheid aan een instinctief verlangen toe te geven. Blijf van je partner houden, laat dat de enige zijn waar je bepaalde bijzondere zaken mee deelt (kids, huwelijk, bepaalde gesprekken etc) maar laat elkaar leven zoals we ooit door de evolutie zijn neergezet.

    Vrees dat dat alleen nog een tijdje duurt….. zelf wettelijk is vastgelegd dat je maar één officiele partner mag hebben. Hoezo keurslijf, hoezo tegen natuurlijk handelen……

    Dus of het bekend voor komt……. Kort en bondig antwoord….. JA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *